29.11.2022 |
Territoris.cat

La nova zona blava de Mollerussa es podrà pagar des de dispositius mòbils

L'empresa gestionarà un total de 439 places, de les quals 98 són de nova creació tot i que se’n deixaran sense efecte 50 de l’avinguda de la Generalitat i de la plaça de l’Estació.

Antic bar de les piscines que s'enderrocarà per habilitar nova zona blava.
Antic bar de les piscines que s'enderrocarà per habilitar nova zona blava.
La nova zona blava de Mollerussa es podrà pagar des de dispositius mòbils

L'Ajuntament de Mollerussa adjudicarà aquest dijous, en el decurs del Ple ordinari, la gestió de la zona blava del municipi, un cop valorades les propostes de les tres empreses que es van presentar a la licitació. El consistori ha valorat l'oferta més avantatjosa pel municipi, que ha representat una baixa del 17% a la proposta inicial, segons ha explicat aquest dimarts, l'alcalde Marc Solsona.

El consistori, també ha tingut en compte les millores que va incorporar en el plec de condicions de l'adjudicació, com disposar d'una aplicació per a dispositius mòbils que permeti fer efectiu el pagament dels tiquets d'estacionament, així com incrementar el nombre de màquines expenedores, no tan sols en les zones de nova implantació, sinó també en les existents, com és el cas de Ferrer i Busquets.

Solsona ha afegit que la condició més destacada era l'enderroc de l'antic bar de les piscines, la qual cosa permetrà destinar el solar resultant a un nou espai d'estacionament limitat, una actuació que havia d'estar enllestida avanç de la Fira de Sant Josep, i que assumeix la mateixa empresa adjudicatària.

La nova concessió de la zona blava del municipi gestionarà un total de 439 places, de les quals 98 són de nova creació tot i que se’n deixaran sense efecte 50 de l’avinguda de la Generalitat i de la plaça de l’Estació. Pel que a les places que es posaran en funcionament per primera vegada, 23 corresponen a l’aparcament que està previst ubicar al carrer Llorenç Vilaró a la parcel·la que quedarà un cop s’hagi enderrocat l’antic bar de les piscines i la resta es divideixen entre la prolongació del carrer de Ferrer i Busquets i la incorporació dels carrers de Santa Joaquima de Vedruna, Verge de Montserrat i Onze de Setembre, tots ells al centre urbà en zona comercial.

La nova zona blava de Mollerussa es podrà pagar des de dispositius mòbils
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement