06.12.2022 |
Territoris.cat

Nova zona d'Urgències al CAP de Mollerussa

L'espai, que s'ha posat en marxa aquest dimarts, consta de cinc consultes, tres boxes d'observació i una sala de reanimació, mentre que el servei de Pediatria continua on era abans

 

capinterior
El servei ha entrat en funcionament aquest dimarts
Nova zona d'Urgències al CAP de Mollerussa

El Centre d’Atenció Primària de Mollerussa (CAP) ha posat en funcionament a partir d'aquest dimarts la nova zona d’Urgències que s’ha traslladat a la part de l’edifici més nou amb l’objectiu de donar un millor servei a l’usuari, segons ha explicat l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona.

L'accés dels usuaris serà per la part nova del centre a través del taulell

L'accés dels usuaris serà per la part nova del centre a través del taulell que dóna també servei a la zona de les consultes externes de les diferents especialitats.

El nou servei d’Urgències, que estarà ubicat en una zona més lluminosa i ventilada a la part posterior de l’edifici nou, constarà de cinc consultes, tres boxes d’observació i una sala de reanimació. Pel que fa a la zona on fins hi havia el servei d’Urgències, s’habilitarà per a despatxos i també hi continuarà havent el servei de Pediatria, segons ha explicat Mar Álvarez, directora de l’ABS Pla d’Urgell.

Nova zona d'Urgències al CAP de Mollerussa
comentaris