Nufri preveu una collita de prop de 75 milions de quilos de poma aquesta campanya, entre les finques que té a Lleida i Sòria

Nufri ha començat a collir les pomes  Livinda a la finca de la Rasa, a Sòria
photo_camera Nufri ha començat a collir les pomes Livinda a la finca de la Rasa, a Sòria

El Grup Nufri preveu assolir aquesta campanya una producció de prop de 75 milions de quilos de poma, entre les finques que la firma té a la demarcació de Lleida i a Sòria. Aquest volum representa aproximadament un 17% del total de producció estatal de poma.

El grup hortofructícola lleidatà distribuirà sota la marca Livinda un 10% de la seva producció de poma, aquella que compleix els estàndards més alts de qualitat (dolçor, cruixit, color i sabor). Nufri ha començat aquests dies la recol·lecció de pomes a la finca de la Rasa (Soria), on la companyia espera recollir aquesta campanya uns 25 milions de quilos de les varietats Golden, Gala, Fuji, Envy i Evelina.

Durant el darrer hivern, Nufri ha plantat les últimes 60 hectàrees en aquesta finca soriana, que d'aquesta manera arriba a les 800 hectàrees plantades, les quals produiran entorn d'uns 40 milions de quilos de pomes quan estiguin en plena producció en els pròxims anys

La firma lleidatana també ha portat a terme l'ampliació de les càmeres de fred per poder absorbir i conservar tota la producció i dotar la finca de plena autonomia durant tota la campanya de comercialització.

Comentaris