El sobrecost de les obres l'assumirà l'Ajuntament i no repercutirà en els veïns

Imatge de la plaça de l'Ajuntament de Mollerussa
photo_camera Imatge de la plaça de l'Ajuntament de Mollerussa

Obres addicionals inicialment no previstes per tal de prestar nous serveis al conjunt de la població així com circumstàncies sobrevingudes al llarg dels treballs que no era possible preveure amb anterioritat, com xarxes de sanejament o línies de mitjana tensió, en la major part a la Vilaclosa i la plaça Major, han provocat un increment del 7% en el pressupost inicial de les obres del centre de Mollerussa, que s'havien contractat per un import de 2.468.872 euros, i han pujat fins als 2.643.000 euros, segons ha explicat l'alcalde de la capital del Pla d'Urgell, Marc Solsona.

Imatge de la plaça Manuel Bertrand de MollerussaEl sobrecost de l'obra, que ronda els 200.000 euros, l'assumirà el consistori i no afectarà les contribucions especials dels veïns de la zona, ja que es tracta majoritàriament de serveis comunitaris de la ciutat. Les actuacions tampoc es poden imputar a les empreses adjudicatàries, ja que no estaven incloses en el projecte inicial.

Imatge de la plaça Pla d'Urgell de MollerussaCal recordar que l'aparició del pou a la plaça Manuel Bertran va obligar a incorporar una modificació per donar visibilitat a l'element arquitectònic datat del segle XVII. També s'ha hagut de millorar la línia de mitja tensió que ofereix subministrament al nucli central de la ciutat i també una línia de subministrament elèctric per a festes i grans esdeveniments que s'ha volgut també incorporar.

La modificació del pressupost i les corresponents certificacions de l'obra es presentaran a l'aprovació en el decurs de la sessió Plenària que se celebrarà aquest dijous.

comentaris