25.02.2020 |
Territoris.cat

El Palau d'Anglesola canvia el color dels passos de vianants

Imatge d'un dels passos de vianants del Palau d'Anglesola
Imatge d'un dels passos de vianants del Palau d'Anglesola
El Palau d'Anglesola canvia el color dels passos de vianants

L'Ajuntament del Palau d'Anglesola ha canviat el color habitual dels passos de vianants dels carrers amb més trànsit per tal de millorar la visibilitat i incrementar la seguretat dels vianants. El consistori ha dut a terme una actuació de millora de la senyalització horitzontal en tot el nucli urbà especialment en les cruïlles.

Les actuacions consistiran, per una banda, en repintar tots els passos de vianants així com a crear-ne també alguns de nous. En aquest sentit, els passos de vianants que es troben en els carrers de més trànsit es pinten en dos colors per facilitar-ne la visualització per part dels conductors.

Es repassaran les senyalitzacions de tipus horitzontal que afecten el trànsit rodat especialment en les cruïlles on hi ha senyals de Stop i de cedir el pas

Segons l'alcaldessa del Palau d'Anglesola Montserrat Meseguer, la seguretat viària és un dels principals objectius que s'ha fixat l'Ajuntament, atès l'elevat nombre de vehicles que transiten pel nucli urbà. Meseguer afegeix que l'augment del trànsit rodat, especialment del trànsit pesat que passa pel municipi suposa un risc que cal minimitzar amb mesures de seguretat viària com la senyalització i l'ordenació del trànsit.

Comentarios