El Palau d’Anglesola adjudica la gestió del bar del poliesportiu

Els nous gestors s'encarregaran de l'obertura i tancament de les instal·lacions d'acord amb el calendari i horaris d'utilització, així com tenir cura de la neteja del pavelló i dels espais complementaris

Instal·lacions del bar i dels equipaments esportius del Palau d'Anglesola
photo_camera Instal·lacions del bar i dels equipaments esportius del Palau d'Anglesola

L’Ajuntament del Palau d’Anglesola ha adjudicat la gestió del  bar del pavelló municipal d’esports i la neteja de les seves instal·lacions. La concessió ha recaigut en dos veïns del municipi, Jaume Solé Miquel i Josep Maria Torrent Roca, el primer dels quals ja tenia experiència en el sector de l’hostaleria. El govern municipal va acordar emprar el procediment obert per a la contractació i adjudicació d’aquest servei, que va quedar vacant el passat mes de setembre degut a la renúncia de l’anterior adjudicatària.

Les necessitats que es cobriran mitjançant aquesta contractació són principalment l’explotació, conservació i manteniment de les instal·lacions del bar del pavelló poliesportiu. Així mateix, els nous gestors s’encarregaran de l’obertura i tancament de les instal·lacions d’acord amb el calendari i horaris d’utilització. Igualment, hauran de tenir cura de la neteja del pavelló i dels espais complementaris.  

El nou servei de bar començarà el pròxim mes de desembre i funcionarà cada dia des de primera hora del matí fins a la nit.

comentaris