El Palau d’Anglesola construeix un bany adaptat al pavelló poliesportiu

La instal·lació aprofita un recinte annex als actuals serveis que ara no estava utilitzat i inclou un canviador de bolquers per a nadons

poliesportiu a mida
photo_camera L'actuació millorarà l’accessibilitat al Poliesportiu Municipal

L’Ajuntament del Palau d’Anglesola construeix un bany adaptat al pavelló poliesportiu. La instal·lació, aprofita un recinte annex als actuals banys i que ara no estava utilitzat. En aquest bany adaptat per a persones minusvàlides també hi haurà un canviador de bolquers per a nadons.

D’aquesta manera, es millora notablement l’accessibilitat al Poliesportiu Municipal per part del públic amb discapacitat i es dóna un nou servei a les famílies que portin els més petits a les instal·lacions. 

L'obra té un pressupost de 7.980 euros

L’obra s’ha adjudicat per un pressupost de 7.980 euros, que anirà a càrrec de l’Ajuntament, i una subvenció del Consell Català de l’Esport, que representa el 82% del total.

Montserrat Meseguer, alcaldessa del municipi, va explicar que amb aquesta construcció “l’Ajuntament dóna compliment al qual disposa la legislació vigent sobre l’accessibilitat i la supressió de les barreres arquitectòniques".

comentaris