27.10.2021 |
Territoris.cat

El Palau d’Anglesola estrena els equipaments de la nova pista de Skate

Imatge dels equipaments en la nova zona Skate del Palau d'Anglesola interior
Imatge dels equipaments en la nova zona Skate del Palau d'Anglesola
El Palau d’Anglesola estrena els equipaments de la nova pista de Skate

L’Ajuntament del Palau d’Anglesola ha habilitat una zona per a la pràctica dels esports urbans, que es duen a terme amb monopatins o bicicletes. Una actuació que s’ha dut a terme en l’entorn del Parc de la Salut i la Mobilitat situat davant del polígon industrial.

Imatge dels equipaments en la nova zona Skate del Palau d'Anglesola TexteEl consistori ha instal·lat un seguit de rampes de diferents característiques en una superfície de 500 metres quadrats, amb un paviment molt llis per tal que els aficionats a aquestes activitats puguin practicar de forma idònia.

L’obra ha suposat una inversió de 13.008 euros, que juntament amb el Parc de Salut ha estat finançat mitjançant el Pla d’inversions locals de la Diputació de Lleida

Segons ha explicat l’alcaldessa del Palau, Montserrat Meseguer, amb aquesta nova instal·lació, el municipi del Pla d’Urgell, amplia la seva oferta lúdica i esportiva, ja ben nombrosa si tenim en compte que el municipi disposa de poliesportiu, camp d’esports municipal, piscines i pista pavimentada descoberta. Meseguer, destaca que el Parc de Salut vol ser una zona d’oci on la gent de totes les edats pugui practicar activitat física a l’aire lliure.

El Palau d’Anglesola estrena els equipaments de la nova pista de Skate
comentaris