27.11.2021 |
Territoris.cat

El Palau d’Anglesola substituira 1.800 punts de llum amb tecnologia led

Els alumnes del cicle superior de l'escola Arnau Berenguer, participen en la Setmana Europea de la Mobilitat estudiant les característiques del nou vehicle elèctric que ha adquirit l'Ajuntament per les tasques de la Brigada municipal
El Palau d’Anglesola substituira 1.800 punts de llum amb tecnologia led

L’Ajuntament del Palau d’Anglesola té previst substituir la totalitat de l’enllumenat públic, el pròxim any. Segons ha explicat l’alcalde del Palau, Francesc Balcells han aconseguit una aportació econòmica dels Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), de 350.000 euros, una xifra que representa el 50% de l’import del projecte. Balcells ha afegit que esperen aconseguir un 25% més de la Diputació de Lleida, quan disposi de noves partides, i el 25% restant serà de fons propis municipals.

Vehicle electric El PalauL’actuació permetrà instal·lar al voltant de 1.800 nous punts de llum amb tecnologia led, la pràctica totalitat de l’enllumenat públic de carrers i polígons industrials. Fins ara s’han col·locat alguns trams d’aquesta tecnologia en les noves avingudes.

L'alcalde del Palau d'Anglesola feia aquest anunci en la visita que ha dut a terme a l’escola Arnau Berenguer, en el marc dels actes de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible. El consistori ha desplaçat fins al centre educatiu el vehicle que ha adquirit per incorporar a la flota de la Brigada Municipal, totalment elèctric.

Membres de la corporació i tècnics han explicat als escolars de grau superior, els beneficis que suposa pel medi ambient. Es tracta del primer vehicle d’aquestes característiques adquirit per un Ajuntament del Pla d’Urgell, segons ha explicat Balcells, que s’utilitzarà per a les tasques de manteniment i neteja.

El Palau d’Anglesola substituira 1.800 punts de llum amb tecnologia led
comentaris