18.08.2022 |
Territoris.cat

El Palau d'Anglesola adjudica les obres de quatre nous carrers

Imatge de l'avinguda Pau Casals del Palau d'Abglesola Interior
Imatge de l'avinguda Pau Casals del Palau d'Abglesola
El Palau d'Anglesola adjudica les obres de quatre nous carrers

L'Ajuntament del Palau d'Anglersola ha adjudicat les obres de remodelació dels carres Francesc Boldú, Jacint Verdaguer, Cervantes i de l'Avinguda Pau Casals, una actuació que suposa una inversió de 42.056 euros.

El projecte contempla l'arranjament del paviment als carrers Francesc Boldú, Jacint Verdaguer i Cervantes, ja que l'existent està deteriorat a causa de l'ús i per la seva antiguitat. A l'Avinguda Pau Casals es millorarà la mobilitat de la zona propera a l'Escola Arnau Berenguer, per tal de reduir la velocitat dels vehicles, ja que és un punt conflictiu de pas d'alumnes que han de travessar l'Avinguda Pau Casals per anar a l'escola de l'Avinguda Sant Roc.

L'alcaldessa del Palau d'Anglesola Montserrat Meseguer, ha explicat que l'obra ha estat possible gràcies a l'aportació del 95% de l'import que ha dut a terme la Diputació de Lleida, en el marc del Pla d'Inversions financerament sostenibles. Meseguer afegeix que aquestes actuacions s'emmarquen dins la millora de la mobilitat i la seguretat viària, que són uns dels principals objectius que s'ha fixat l'equip de govern de l'Ajuntament, atès l'elevat nombre de vehicles que transiten actualment pel nucli urbà.

El Palau d'Anglesola adjudica les obres de quatre nous carrers
comentaris