06.06.2020 |
Territoris.cat

El Palau d'Anglesola adjudica el projecte del Parc de Salut

La parcel·la municipal on es construirà el Parc de Salut
La parcel·la municipal on es construirà el Parc de Salut
El Palau d'Anglesola adjudica el projecte del Parc de Salut

L’Ajuntament del Palau d’Anglesola ha adjudicat les obres del futur parc de salut i mobilitat, que es construirà en una parcel·la municipal ubicada entre el carrer Hospitalet i el carrer Pouet, just davant el polígon industrial.  

La parcel·la municipal, d’uns 7.000 metres quadrats, es destinarà a una zona d’oci on la gent de totes les edats podrà practicar l’esport a l’aire lliure, amb una zona destinada a l’activitat física que comptarà amb un circuit circular. Igualment, hi haurà una zona d’activitats d’ “skate” per al jovent. Més endavant, s’hi instal·laran diversos elements destinats a que els habitants de la població puguin dur a terme exercicis gimnàstics. 

La parcel·la municipal on es construirà el Parc de Salut 1

L’obra que ara s’ha adjudicat contribuirà a millorar la qualitat de vida d’un municipi que, a més de les instal·lacions esportives, compta amb nombroses zones verdes per passejar i gaudir de l’aire lliure

L’obra ha estat adjudicada mitjançant un contracte menor per raó de la quantia, per un import total de 57.434 euros. El pla d’actuació ha estat redactat pels serveis tècnics del Consell Comarcal.  

Segons el regidor d'Esports Bati Pou, amb aquesta nova instal·lació, el consistori vol fomentar l’esport i una manera de viure més saludable entre els veïns del municipi.  Pou afegeix que amb el Parc de Salut el Palau amplia la seva oferta lúdico-esportiva amb una zona a l’aire lliure que s’afegeix a les instal·lacions ja existents, com són el poliesportiu, el camp d’esports municipal, les piscines i la pista adjacent a aquestes. 

El Palau d'Anglesola adjudica el projecte del Parc de Salut
comentaris