10.04.2020 |
Territoris.cat

La Parròquia de Mollerussa retransmetrà les misses diàries a les xarxes

Segons han explicat des de la Parròquia, l'objectiu seria poder retransmetre en directe les misses que es duen a terme en l'església del convent de clausura de les Carmelites Descalces
Convent de clausura de les Carmelites Descalces de Mollerussa
Convent de clausura de les Carmelites Descalces de Mollerussa
La Parròquia de Mollerussa retransmetrà les misses diàries a les xarxes

La Parròquia de Mollerussa arrencarà aquest dijous, festivitat de Sant Josep, una iniciativa pionera que consistirà a retransmetre les misses mitjançant els canals de Waslive i Facelive. Per iniciar la proposta tecnològica els actes s'enregistraran i es penjaran en el canal de Facebook Parròquia de Sant Jaume, i posteriorment els feligresos els podran descarregar. La iniciativa vol donar resposta a les limitacions imposades per la contenció del coronavirus.

Segons han explicat des de la Parròquia, l'objectiu seria poder retransmetre en directe les misses que es duen a terme en l'església del convent de clausura de les Carmelites Descalces que es troba al camí de Golmés de Mollerussa. Actes litúrgics que se celebren de dilluns a dissabte a dos quarts de 9 del matí, i els diumenges a dos quarts de deu.

L'objectiu és poder donar resposta als feligresos davant la impossibilitat de celebrar les misses amb públic com a consequència del coronavirus. La Parròquia ha obert perfils a Instagram i a Facebook, plataformes en les quals divulga activitats i agenda als feligresos de la capital del Pla d'Urgell.

Comentarios