03.10.2022 |
Territoris.cat

PerfumHada guanya el Segon Concurs d'Aparadors de Mollerussa

La gelateria Swett Spoon, que va guanyar el primer premi en la passada edició, ha aconseguit aquest any la segona posició del concurs de promoció dels Vestits de Paper.

L'aparador de PerfumHada guanyador del Concurs de promoció dels Vestits de Paper.
L';aparador de PerfumHada guanyador del Concurs de promoció dels Vestits de Paper.
PerfumHada guanya el Segon Concurs d'Aparadors de Mollerussa

La segona convocatòria del Concurs d'Aparadors per promocionar els Vestits de Paper de Mollerussa l'ha guanyat la perfumeria PerfumHada, i el segon premi ha recaigut, en l'establiment guanyador de la passada edició, la gelateria Swett Spoon.

El jurat, format per Jaume Jovells, Marina Dalmau i la Maite Berga, ha valorat l'originalitat dels aparadors, l'impacte comercial i la qualitat artística de la realització. d'ambdós establiments. El primer classificat rebrà 500 euros i 200 el segon, dotació econòmica que patrocina l’Associació de Fabricants de Pasta, Paper i Cartró de Catalunya. El lliurament dels premis es dura a terme en la gala del Concurs Nacional de Vestits de Paper, que se celebrarà el dia 13 de desembre al Teatre L'Amistat.

En aquesta segona edició, que ha comptat també amb la implicació de les dues entitats que promouen el comerç a la ciutat com són la Cambra de Comerç i Mollerussa Comercial, hi ha participat mitja dotzena d’establiments comercials de la ciutat que des del 8 de novembre i fins al pròxim dia 30 tindran engalanats els seus aparadors amb motius relacionats amb els vestits de paper.

PerfumHada guanya el Segon Concurs d'Aparadors de Mollerussa
comentaris