21.01.2022 |
Territoris.cat

La Perla d’Or llança una app pionera per comprar loteria amb un clic

Jaume Roig a l'administració de loteria La Perla d'Or a Mollerussa
Jaume Roig a l'administració de loteria La Perla d'Or a Mollerussa
La Perla d’Or llança una app pionera per comprar loteria amb un clic

Si aneu a la Perla d’Or de Mollerussa trobareu, amb la seva rialla i a punt d’allargar-vos una butlleta plena de somnis, el Jaume Roig. I ara, el mateix Jaume, també serà a Internet.

La Perla d’Or ha llançat una app pionera, la primera d’aquest tipus, junt amb altres administracions, perquè qui ho desitgi pugui comprar la loteria des de qualsevol lloc a través d’un clic. Per fer-ho, s’han unit 14 administracions, una d’elles, la Perla d’Or, i han aplegat esforços per crear aquesta plataforma, junt amb una web que permetrà als usuaris, ja sigui des del sofà de casa o des de l’estranger, adquirir el seu número de loteria o jugar a qualsevol joc i aposta: Primitiva, Euromillones, el Gordo, Bonoloto, la Quiniela, etc.

Sota el nom de LOTOPASTÓN, aquest sistema ofereix múltiples avantatges, ja que no només implica comoditat a l’hora de comprar, sinó que tot el procés s’automatitza: l’app et notifica tant si el teu número té premi com si no i, si és el cas, l’import que pertoqui se t’ingressa automàticament al número de compte bancari. La butlleta no serà física, sinó virtual, i arribarà a través de l’app segons s’ha segellat. A més, gràcies a aquesta associació entre les administracions de diversos punts de la península (una relació que mantenen prèviament al llançament d’aquesta plataforma), la probabilitat de guanyar premis és major. De fet, ells constitueixen vàries Penya, és a dir, un grup de professionals, o loteros, com diu el Jaume, que s’associen per fer apostes més grans i importants: Un particular pot gastar-se 1, 5 o 7 euros en un número. En canvi, en una penya de la 'Quiniela' de futbol, ens gastem cada setmana 4.566 euros. És clar, no és el mateix jugar per aquest import que per 1 euro. Aquest import, un cop feta l’aposta, el repartim en participacions (de 5 euros, per exemple), i així un pot adquirir una participació de 3, 6 o els números que vulgui, i té més possibilitats, a un preu reduït. Per això, gairebé sempre hi hauria retorn. Fem penyes importants cada setmana, i els premis són bastant suculents. Fa poc, vam fer una quiniela i vam cobrar 28.000 euros, a repartir entre les administracions, però les probabilitats que ens toqués era major, manifesta en Jaume. Des de la penya, cada divendres juguen participacions de 4 euros a l’Euromillón, que ofereix grans premis, però a final de mes, en juguen una que val 10 euros. Darrere aquesta participació, l’aposta és molt més gran (al voltant dels 12.000 euros), així que les possibilitats de retorn o de premis, també són bastant majors. El que els diferencia de la resta de plataformes és que, per aquest servei, ells no s’enduen cap comissió. Es tracta, simplement, d’una associació que permet guanyar més a tothom: els clients pels premis a què aspiren, i l’administració, per la confiança dipositada dels clients en el seu servei i professionalitat a l’hora d’apostar.

Imatge del portal Lotopaston

Aquí, tu jugues amb 'loteros'. I com a tals, donem un servei. No hi ha comissions, tu jugues pel mateix import de sempre

Fa dos anys i mig que han estat treballant en aquesta iniciativa, i ara ja han sortit al mercat. D’aquesta manera, no només la gent de Mollerussa que ho desitgi pot adquirir la butlleta còmodament a través de l’app o web, sinó que tota la gent de la demarcació podrà trobar el Jaume a un clic. A més, el fet d'entrar a l'app o la web, permet als clients adquirir números de qualsevol altra punt de la península. Dues vegades a l’any –una, ara per Nadal–, els socis es reuneixen per intercanviar-se números. I si hi ha un número especial que voldries, com ara una data significativa, i nosaltres el tenim –perquè estem connectats a la terminal de loteries–, també te’l podrem aconseguir. Amb l’aplicació mòbil o web, podràs mirar si el teu número somiat està disponible, i si hi és, podràs jugar-hi, apunta en Jaume.

Jaume Roig compateix alegria amb els premiats de la rifa de NadalAra, la Perla d’Or té el seu espai a Internet, però des de l’estand es reivindiquen com un comerç local i de proximitat, obert a Mollerussa, al Pla d’Urgell, i a les comarques contigües, i que ofereix un producte que, principalment, beneficia la gent de la zona, amb un negoci del qual l’Estat, pràcticament, no n’obté benefici, ja que el 70% d’allò obtingut amb la Loteria de Nadal se’n va  a premis i, el 30% restant, se’n va majoritàriament a despeses com ara el paper, que costa moltíssim, tal com explica el lotero de la Perla d'Or.

Amb aquest nou servei online, la Perla d’Or ofereix un servei diferent amb avantatges com la comoditat, la immediatesa i la possibilitat de jugar a distància. Amb tot, si traieu el cap per l’establiment, sempre trobareu el Jaume plantat rere el cristall a punt d’estirar-vos la butlleta i un somriure.

Això sí, per aquells qui tenen el costum de fregar la seva butlleta de la sort damunt la làmpada que té en entrar, haurà d’acudir forçosament a l’estand del Jaume, ja que algunes coses només es poden fer així: com s’han fet sempre.

La Perla d’Or llança una app pionera per comprar loteria amb un clic
comentaris