15.04.2021 |
Territoris.cat

Plusfresc inaugura la segona botiga a Mollerussa al carrer Ferrer i Busquets

Nou Plusfrèsc a Mollerussa - Interior
Imatge del nou establiment, que compta amb una superfície de 921 m²
Plusfresc inaugura la segona botiga a Mollerussa al carrer Ferrer i Busquets

SUPSA, la cadena de supermercats líder en productes frescos a les comarques lleidatanes, ha obert aquest dijous la seva segona botiga a Mollerussa. Situada al carrer Ferrer i Busquets, 9, el nou establiment compta amb una superfície de 921 m² i 51 places de pàrquing i ha suposat la creació de 25 nous llocs de treball. Nou Plusfrèsc a Mollerussa - texte 1

“La inauguració d’avui és molt important per nosaltres, ja que és la nostra resposta a la confiança dels nostres clients de Mollerussa; una confiança que ens ha animat a seguir creixent i treballar per continuar oferint-los allò que defineix la nostra filosofia com a empresa, i que no és altre que el producte fresc i de proximitat”, ha assegurat Francisco González, director general de Plusfresc.

Amb una superfície de venda de 921 m², el nou establiment suposarà la creació de 25 llocs de treball

Sota el lema El super que t’estima, la nova botiga Plusfresc de Mollerussa reafirma el compromís de la companyia a l’hora d’oferir el millor servei i experiència de compra als seus clients, potenciant els productes frescos i apostant fortament pels productes de la terra. En aquest sentit, i com és habitual a tots els seus establiments, el nou establiment ofereix un ampli assortiment de fruites i verdures fresques on destaca l’àmplia varietat de productes de producció local.

Aquesta filosofia està present també a les seccions de peixateria, amb una gran diversitat de peix fresc de la llotja i que compta amb un bullidor, i carnisseria, on es pot trobar la marca 100% criat a Lleida, presentada per la companyia l’any passat. Es tracta d’un distintiu per la vedella, el pollastre i el porc amb el qual Plusfresc reforça el seu compromís amb els ramaders de Lleida. Tal com el seu nom indica, la carn 100% criat a Lleida s’obté a partir de bestiar criat en granges de la província i que són alimentats amb fórmules creades específicament per aquest tipus d’animals.Nou Plusfrèsc a Mollerussa - texte

El nou Plusfresc compta també amb una secció d’alimentació envasada, una bodega -amb un ampli assortiment de vins DO Catalunya, especialment de DO Costers del Segre-, drogueria, higiene corporal i fleca, que ofereix pa de forner i pa fet diàriament al mateix establiment.

La nova botiga de Mollerussa té també amb un espai per nens, el Plusipark, i wifi gratuït pels clients

També disposa d’una plaça per carregar cotxes elèctrics i una illa de reciclatge pels clients.

La nova botiga de Mollerussa té també amb un espai per nens, el Plusipark, i wifi gratuït pels clients amb targeta Plusfresc.

Així mateix, el supermercat inclou el repartiment a domicili per als majors de 65 anys -amb un servei especial de repartiment gratuït a partir dels 30 euros i per a compres inferiors 2 euros de cost- i targeta Plusfresc amb avantatges per a famílies nombroses -retorn del 3% de la compra en xecs Plusfresc sempre que la compra trimestral superi els 400 euros-. També es disposa del servei de compra online per a tots els clients.

Plusfresc inaugura la segona botiga a Mollerussa al carrer Ferrer i Busquets
comentaris