Poldo Segarra deixa la direcció del Patronat Fira de Mollerussa

Presentacio Fires Mollerussa de l'any 2019
photo_camera Presentacio Fires Mollerussa de l'any 2019

Poldo Segarra ha tancat aquest divendres la seva etapa al capdavant de Fira de Mollerussa després de gairebé vuit anys com a director de l'ens firal de la capital del Pla d'Urgell, càrrec que ocupava des de setembre del 2011.

El fins ara director de les fires mollerussenques, acompanyat de l'alcalde Marc Solsona, ha fet aquest anunci assenyalat que deixa el càrrec per voluntat i amb la convicció d'haver completat un cicle. 

Segarra creu saludable que en els llocs directius d'institucions hi hagi nous lideratges i noves maneres de veure les coses

Presentacio Fires Mollerussa de l'any 2012Segarra ha tingut paraules d'agraïment en primer lloc per a l'alcalde per la seva proposta i haver pogut tenir el privilegi de ser director de la Fira, un càrrec que li ha deixat viure una experiència firal apassionant a través de la qual ha conegut molta gent de diferents sectors. També ha tingut paraules d'agraïment per a l'equip de treballadors de l'ens firal dels quals ha destacat la seva professionalitat, així com per als membres dels comitès organitzadors de les fires i els de les associacions com la Mollerussa Lan Party, la Mollerussa Drone Party i la de Motos Clàssiques Ponent.

Per la seva part, l'alcalde i president de Fira de Mollerussa, Marc Solsona, ha agraït la tasca honesta i compromís de Segarra al capdavant de l'ens firal en aquests darrers vuit anys, sent un dels directors que més temps ha ocupat el càrrec.

Solsona ha dit que amb ell s'ha sentit molt còmode i ha volgut destacar que ha estat a l'altura no, el següent, del que es pot esperar d'un director de fira

El president de Fira Mollerussa s'ha referit així mateix a l'alta representació de Fira de Mollerussa dins la Federació de Fires de Catalunya (FEFIC), on Segarra ocupava actualment el càrrec de vicepresident, alhora que ha valorat l'etapa del director com exitosa tant en l'àmbit de comunicació i de gestió com a l'hora d'afrontar nous reptes, ordenar la institució i per la seva professionalització.

Marc Solsona Poldo SegarraSegarra ha opinat que el moment actual del món firal, amb un creixement important en els darrers anys d'esdeveniments firals, el futur dels certàmens passa per la seva especialització, ja que només els que s'especialitzin continuaran, triomfaran i creixeran.

Segarra, ha advocat perquè Fira de Mollerussa es plantegi "un repte molt important, que és el de la internacionalització", objectiu per al qual creu oportú buscar aliances

L'alcalde de Mollerussa Marc Solsona, ha finalitzat l'acte de comiat, manifestant que el pròxim dilluns anunciarà el nom del nou director. No ha volgut fer-ho aquest divendres per deferència i reconeixement a la tasca del director sortint.

Així i tot, el nom que més destaca per ocupar el càrrec és el de Xavier Roure, que en el passat mandat va ser regidor de Finances i Atenció Ciutadana, i que continua com a home de confiança al nou equip de Marc Solsona.

 

comentaris