L'experta en vendes basa el seu model de treball en la venda per confiança

L'experta Montse Soler dona pautes per afrontar els reptes del comerç a Mollerussa

dav
photo_camera L'experta en vendes Montse Soler i els participants a la ponència a l'oficina de Mollerussa Comercial i la Cambra de Comerç.

Aquest dijous 14 de novembre, i en l'aposta pel comerç de proximitat, Territoris i l'Associació Mollerussa Comercial han organitzat la ponència Voleu vendre més i no sabeu com? a càrrec de l'experta en vendes i formadora Montse Soler, que ha exposat diverses tècniques per millorar els resultats en vendes i generar un major impacte entre el públic. La ponència s'ha desenvolupat a l'oficina de Mollerussa Comercial i la Cambra de Comerç de les tres a les cinc de la tarda.

sdr

Amb gran èxit de convocatòria, la seva intervenció ha generat un gran interès entre els comerciants de Mollerussa per la seva experiència i trajectòria professional desenvolupada al llarg dels anys en aquest camp, en què, afirma, el client sempre és el centre de l'empresa.

La formadora i experta en vendes basa el seu model de treball en la venda per confiança

Al final de la ponència, Montse Soler ha respost als dubtes i consultes dels assistents en relació als comportaments dels clients, les tendències i les compres en línia.

Comentaris