El 3, 10, 17 i 24 d'agost

El pop d’autor torna a Cal Jacques amb la segona edició del Minúscul

Xarim Aresté, Anna Andreu, Abril i Els homes que parlen sols conformen el cartell de la nova edició, que amplia la seva durada en dies
Els artistes de la nova edició del festival Minúscul - Fotos: Cedides pel festival Minúscul
photo_camera Els artistes de la nova edició del festival Minúscul - Fotos: Cedides pel festival Minúscul

El festival Minúscul de Mollerussa ha presentat la programació de la seva segona edició, que se celebrarà de nou al pati de Cal Jacques els dijous 3, 10, 17 i 24 d’agost. Xarim Aresté, Anna Andreu, Abril i l’espectacle Els homes que parlen sols són els noms que configuren un cartell que creix en dies, però en el qual es manté l’aposta pel pop d’autor i la proximitat amb els artistes. El músic flixanco Xarim Aresté serà qui obrirà la segona edició del Minúscul el 3 d’agost. Ho farà presentant el seu darrer disc Ses entranyes, que va ser considerat per la crítica musical catalana com el millor disc del 2022 als Premis Enderrock. Agafarà el relleu Anna Andreu el 10 d’agost en solitari amb les seves darreres cançons, incloses al disc La mida, on la bellesa de les seves lletres es mescla amb un so íntim, però alhora contundent. L’equador del Minúscul arribarà el 17 d’agost amb Abril, una jove artista lleidatana que estrenarà el seu primer EP Catorze, amb cinc cançons que recorren el viatge iniciàtic en els camins de l’amor amb un pop fresc i emocional. Finalment, tancaran el festival el 24 d’agost Els homes que parlen sols, un espectacle del músic Guillem Ramisa i el poeta Godai García.

Aquesta proposta és diferent en cada actuació i la del Minúscul serà la única que el duet poètico-musical r ealitzarà aquest any a Catalunya

Com a novetat, per la venda d’entrades s’ha creat una plataforma al web del festival (www.festivalminuscul.com) que permetrà reservar seient prèviament a través d’un formulari. Aquelles persones que reservin la seva entrada, tindran garantit el seient fins deu minuts abans de l’inici del concert. Si no s’entra al recinte abans d’aquella hora, el seient s’alliberarà.

Les entrades mantenen el preu diari de 5 euros i es paguen únicament a taquilla. La presentació del cartell es va dur a terme en acte públic dijous passat a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila, que va comptar amb un concert dins del cicle Cançons [email protected] a càrrec de Gerard Aledo, l’encarregat d’obrir la primera edició del Minúscul. L’artista es va retrobar amb el públic mollerussenc preestrenant les cançons del que serà el seu primer àlbum en solitari, Els ocells de casa. El festival Minúscul és una iniciativa de l’Associació Produccions Minúscules i compta amb el suport de l’Ajuntament de Mollerussa, Prefabricats Pujol i Romà Infraestructures i Serveis.

comentaris