28.01.2022 |
Territoris.cat

Posta de sol ponentina a la Serra de Mollerussa, nova proposta per a aquest dissabte

La trobada serà a les sis de la tarda a l'Escola de Vol, des d'on s'anirà caminant fins a un punt "secret" on viure l'experiència

Mollerussa POSTA DE SOL DE L BOIRA interior
Presentació de l'activitat, aquest dimarts a l'Ajuntament de Mollerussa
Posta de sol ponentina a la Serra de Mollerussa, nova proposta per a aquest dissabte

De la mà de l'associació Boira Experience i amb el suport dels ajuntaments de Mollerussa i Sidamon, neix la 1a Posta de sol amb gust Ponentí, una proposta gratuïta i per a tots els públics que vol despertar l'interès per les postes ponentines "màgiques" amb el canvi de colors. Amb la col·laboració de l'Escola de Vol "La Serra" i Pastisseria Patet, la cita serà aquest dissabte dia 1 de juliol a les sis de la tarda i proposa una breu caminada, des de l'Escola de Vol fins a un punt "secret" per poder viure l'experiència

L'activitat, que s’emmarca en l’interès per les postes de sol ponentines, l’estima per territori i la promoció turística, ha estat presentada aquest dimarts a l'Ajuntament de Mollerussa per l'alcalde de la ciutat, Marc Solsona; el regidor de Cultura, Joan Ramon Domingo, i Irene Barón i Roger Tutusaus, per part de Boira Experience. 

Els organitzadors posaran a disposició dels assistents servei de bar i menjar

El punt de trobada serà a l'Escola de Vol la Serra de Mollerussa, des d'on s'anirà caminant uns tres quilòmetres fins on, si el dia és clar, es podrà contemplar la posta i fins i tot poder veure punts com la Seu Vella de Lleida.

Els organitzadors posaran a disposició dels assistents servei de bar i menjar així com altres sorpreses per al moment en què s'amagarà el sol, com per exemple música en directe. També s'aconsella portar una manta per seure a terra i una llanterna.

Posta de sol ponentina a la Serra de Mollerussa, nova proposta per a aquest dissabte
comentaris