Pren forma el nou pàrquing de l'antic bar de les piscines a Mollerussa

L'actuació de l'enderroc la du a terme l'empresa a la qual s'ha adjudicat l'administració de les zones blaves de la ciutat, i que gestionarà un total de 439 places d'estacionament de vehicles.

Els preparatius per enderrocar l'antic bar de les piscines de Mollerussa.
photo_camera Els preparatius per enderrocar l'antic bar de les piscines de Mollerussa.

Amb l'enderroc de l'antic bar de les piscines es dóna el primer pas per habilitar un nou pàrquing de 23 places en el solar que quedarà lliure en el carrer Llorenç Volaró, una actuació que du a terme l'empresa adjudicatària de la gestió de les zones blaves de Mollerussa. Les obres que, tenen un termini d’execució d’un mes, tenen un cost de 216.927 euros, i contemplen també traslladar de lloc una estació transformadora que està instal·lada en els magatzems que s’han d’enderrocar.

L'empresa que va obtenir la concessió de la zona blava gestionarà un total de 439 places, de les quals 98 són de nova creació tot i que se’n deixaran sense efecte 50 de l’avinguda de la Generalitat i de la plaça de l’Estació. L'ampliació de zona d'estacionament limitat afectarà, a la prolongació del carrer de Ferrer i Busquets i la incorporació dels carrers de Santa Joaquima de Vedruna, Verge de Montserrat i Onze de Setembre, tots elles al centre urbà en zona comercial.

La nova concessió, que tindrà una durada de 10 anys, oferirà la possibilitat de poder fer els pagaments del tiquet de la zona blava a través d’una aplicació instal·lada als telèfons intel·ligents.

comentaris