04.07.2022 |
Territoris.cat

Prenen possessió els nous comandaments de la Policia de Mollerussa

Imatge de l'acte de traspàs de funcions dels sargents de la Policia Local de Mollerussa
Imatge de l'acte en què els nous sergents de la Policia Local de Mollerussa han pres possessió del càrrec.
Prenen possessió els nous comandaments de la Policia de Mollerussa

Salva Tuxans i Bruno Calero són els nous sergents de la Policia Local de Mollerussa, que assumiran les funcions de l'inspector Joan Martínez, qui ha format part del cos els darrers 39 anys, i el sergent Joan Lozano. La nova cúpula de la Policia Local ha pres aquest divendres 8 de febrer la possessió del càrrec de manera formal davant l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i el regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Ramon Domingo, després de rebre el testimoni de l’inspector Joan Martínez. Salva Tuxans assumirà, a més per aquest any, les funcions de cap de la Policia Local. La cúpula es completa amb 4 caporals, Carlos Carrascal i Eloi Ollero, que ja ho eren ara, i Isabel Puig i Míriam García, que assumeixen el càrrec amb la voluntat de complir amb el Pla d’Igualtat Intern que té en vigor el consistori.

La reestructuració de la Policia Local ha estat motivada per la jubilació anticipada aquest mes de febrer de sis del seus membres i d’un setè al mes d’abril

La plantilla estarà formada enguany per 21 agents amb l’objectiu que de cara al 2020 puguin ser 22 per facilitar els quadrants en base al pla de treball fixat per el cos de la Policia Local de Mollerussa. En aquest sentit, l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha explicat que les places que quedaran vacants seran cobertes en breu per agents que actualment estaven en excedència i altres agents d’altres cossos que hi accediran per promoció horitzontal. En funció de com quedi la reestructuració amb aquesta cobertura prèvia, l’alcalde ha indicat que també es contempla la possibilitat de fer una oferta pública per completar la plantilla prevista pel consistori, que ha passat en els darrers dos anys de tenir 18 agents a tenir-hi 21.

Solsona ha indicat que properament està previst dur a terme un acte formal de reconeixement de la tasca feta al municipi als agents que s’han jubilat, els quals han estat, en la seva majoria, més de 30 anys al servei de la comunitat. Per la seva banda, l’inspector Joan Martínez ha explicat que va arribar a Mollerussa sent agent judicial i que al poc es va incorporar com a agent del primer cos de la Policia Local de la ciutat amb el primer alcalde de la democràcia, Joan Roca, al que han succeït cinc alcalde més.  També ha tingut un record per l’època en que Mollerussa era a l’epicentre de l’oci nocturn i com era la feina de policia en aquells anys.

Prenen possessió els nous comandaments de la Policia de Mollerussa
comentaris