07.05.2021 |
Territoris.cat

El president Puigdemont inaugurarà l’escola de Sidamon al setembre

El nou edifici disposa de 1.011 metres quadrats, en els que s’hi han distribuït cinc aules ampliables a set, així com una biblioteca, aula d’informàtica, despatx de direcció, consergeria, cuina i menjador

Escola Sidamon - Nou edifici (3)
Nou edifici de l'escola El Timó de Sidamon
El president Puigdemont inaugurarà l’escola de Sidamon al setembre

El president de la Generalitat Carles Puigdemont serà l’encarregat de tallar la cinta que inaugurarà les noves instal·lacions de l’escola El Timó de Sidamon el pròxim dijous 1 de setembre.

El centre educatiu de nova planta que es va finalitzar aquest estiu ha hagut d’esperar més d’una dècada, hi ha sigut motiu d’un gran nombre de mobilitzacions i reivindicacions veïnals. Les demandes de l’Ajuntament i de les famílies havien sigut conseqüència de la manca d’espais i del deteriorament de l’antic edifici, que va anar ocupant espais municipals a mesura que s’incrementava la matrícula i la necessitat d’equipaments.

El nou edifici disposa de 1.011 metres quadrats, en els que s’hi han distribuït cinc aules ampliables a set, així com una biblioteca, aula d’informàtica, despatx de direcció, consergeria, cuina i menjador. L’obra ha suposat una inversió d’1,7 milions d’euros.

El curs començarà en el nou edifici amb una matrícula, que segons les previsions superarà els 70 nens i nenes des de P3 a 6è de primària.,  

El president Puigdemont inaugurarà l’escola de Sidamon al setembre
comentaris