03.06.2020 |
Territoris.cat

La primera Calçotada Popular de Mollerussa reuneix mig miler de persones

Una iniciativa que impulsaven l'Associació Albada, l'Agrupació sardanista, l'Orfeó Renaixença, el Casal Popular l'Arreu i l'Agrupament Escolta Cal-Met.

La primera Calçotada Popular de Mollerussa reuneix  mig miler de persones.
La primera Calçotada Popular de Mollerussa reuneix mig miler de persones.
La primera Calçotada Popular de Mollerussa reuneix mig miler de persones

Mollerussa va dur a terme aquest diumenge la primera Calçotada Popular, una iniciativa que al marge de la convivència i participació ciutadana, tenia com a objectiu recollir diners per finançar els gegantons que han de retre homenatge al Pepito Isanda i la Carme Capell. La trobada gastronòmica, va tenir lloc en el Pavelló Firal, i va comptar amb la participació de mig miler de persones.

La iniciativa dels gegantons va sorgir de les entitats, Associació Albada, l'Agrupació sardanista, l'Orfeó Renaixença, el Casal Popular l'Arreu i l'Agrupament Escolta Cal-Met, que van proposar a l'Ajuntament realitzar dos nous personatges per la colla gegantera, en reconeixement de la tasca dels dos mollerussencs, recentment traspassats.

Cal recordar que els impulsors de la iniciativa van dur a terme una primera acció de finançament dels gegantons, al mes de desembre, amb l'organització del sorteig d'una cistella de productes del territori. Una acció que va recaptar 1.350 euros, dels més de 3.000 en què à pressupostada la construcció dels nous personatges de la Colla Gegantera.

La primera Calçotada Popular de Mollerussa reuneix mig miler de persones
comentaris