29.06.2022 |
Territoris.cat

Prop de 9.000 persones van gaudir de l’Aventura de Nadal de Mollerussa d’enguany

La xifra de visitants suposa un increment del 4,5% respecte de l'any passat i un 11% pel que fa a entrades venudes

Activitats de l'Ànima de Borinot en l'Aventura de Nadal
Activitats de l'Ànima de Borinot en l'Aventura de Nadal
Prop de 9.000 persones van gaudir de l’Aventura de Nadal de Mollerussa d’enguany

Prop de 9.000 persones, en concret 8.870, van gaudir enguany de la 27a edició de l’Aventura de Nadal de Mollerussa, que va tenir lloc del 26 de desembre al 4 de gener al Pavelló Firal de Mollerussa i va comptar amb una trentena d’activitats diferents, segons fonts municipals. La xifra de visitats suposaria un augment del 4.5% respecte a l’any passat i un increment de l’11% pel que fa a les entrades venudes. Pel que fa als dies de màxima afluència van ser els dies 2 i 4 de gener, amb 1.086 i 1.104 visitants, respectivament. També el 28 i el 30 de desembre i el 3 de gener es van superar el miler de visitants.

Els dies de màxima afluència van ser els dies 2 i 4 de gener, amb 1.086 i 1.104 visitants

L’Ajuntament va apostar enguany per millorar la qualitat del servei del visitant fent una redistribució dels espais i potenciant-ne la decoració, aspectes que van estar valorats de forma positiva. Així, el trasllat del guarda-roba, que va doblar la seva capacitat amb l’objectiu de poder ser utilitzat pels acompanyants dels infants pagant 50 cèntims, va donar servei a 263 usuaris adults. A banda d’aquesta millora, també es va ampliar la capacitat del bar, ubicat a la mateixa zona, just al davant del Racó dels Petits pensat per als nens i nenes de fins a 4 anys.

Pel que fa a les atraccions mecàniques, es van oferir una quinzena d’activitats diferents entre inflables, llits elàstics, autos de xoc, i altres. Així mateix, els usuaris van poder gaudir dels espais definits per a les manualitats, a càrrec de l’entitat Colònies Sant Jaume, i per a Ràdio Ponent, que un any més va ser present a l’Aventura de Nadal, uns espais que es van sumar al creat enguany per acollir les activitats de conta-contes, els tallers familiars de jocs i les sessions de maquillatge facial.

Prop de 9.000 persones van gaudir de l’Aventura de Nadal de Mollerussa d’enguany
comentaris