El reciclatge, protagonista dels tallers de manualitats de la Biblioteca de Mollerussa

Les activitats es continuaran el pròxim dimecres dia 9 de març amb una sessió amb malabars

taller reciclant portada
photo_camera Els més petits van poder demostrar les seves habilitats utilitzant materials reciclats

El reciclatge va ser l’eix d’una nova activitat dins la programació infantil trimestral de la Biblioteca Jaume Vila de Mollerussa celebrada dimecres dia 2 de març. Va ser dins un taller de manualitats en què els més petits van poder demostrar les seves habilitats utilitzant materials reciclats.taller reciclant texte

Durant aquest primer trimestre de l’any, la programació infantil de la Biblioteca ha previst nou activitats, sempre en dimecres a partir de les 18.00 hores. Aquestes activitats es van iniciar a principis de febrer i continuaran fins al 6 d’abril, en què es clouran amb una hora del conte més taller per celebrar que Mollerussa és la Capital de la Sardana 2016, amb un conte i un taller a càrrec de l’Agrupació Sardanista de Mollerussa.

El dia 6 d'abril es farà l'hora del conte més taller amb motiu de Mollerussa Capital de la Sardana

Abans d’aquesta cloenda, però, s’han programat un taller amb els malabars com a protagonistes (9 de març), una nova hora del conte amb ‘Peripècies’, a càrrec de Katraska Cia (16 de març) i una altra hora del conte per celebrar el Dia Internacional del Llibre Infantil, per gentilesa de Llibreria Dalmases (30 de març).

Comentaris