Representants juvenils de la comarca llegiran el manifest en la Marxa de Torxes de Mollerussa

L'acte, organitzat pel Casal l'Arreu, es farà el diumenge dia 10 a partir de 2/4 de 9 del vespre 

L'Arreu. Marxa de Torxes 2017 inteiro
photo_camera La marxa recorrerà els carrers i places de la ciutat fins al Monument de la Senyera al parc municipal

El Casal l'Arreu de Mollerussa ultima el programa de la que assenyalen serà "l'última marxa de torxes que farem per reclamar la llibertat del nostre poble".  L'acte reivindicatiu, que arriba a la seva novena convocatòria, es farà el diumenge 10 de setembre, a partir de 2/4 de 9 del vespre, i començarà a la Plaça de l'Ajuntament.L'Arreu. Marxa de Torxes 2017 cartell texte

L’Agrupació Sardanista de Mollerussa i el Casal l’Arreu amenitzaran l’inici de la trobada amb una ballada de sardanes, balls de bastons i balls dels gegants de Mollerussa. Al toc de les 9 de la nit, arrencarà la marxa de torxes que recorrerà els carrers i places de la capital del Pla d'Urgell fins al Monument de la Senyera al parc municipal, on una representació de les associacions juvenils de la comarca faran la lectura del manifest “Tornem a Caminar”.

L’inici de la trobada s'amenitzarà amb una ballada de sardanes, balls de bastons i balls dels gegants

Així mateix, es farà una crida a la mobilització i participació dels actes de la Diada del Sí per defensar el Referèndum de l’1 octubre de 2017. Posteriorment, hi haurà el tradicional sopar popular amb entrepans i beguda al preu de 5 €.

Des de l'organització es demana a totes aquelles persones interessades a participar en la Marxa que es portin l'estelada de casa i les pengin als balcons. Des de l’ANC Pla d’Urgell, l'Ateneu Popular de la Plana d'Urgell i el Casal Popular l’Arreu, s'anima a famílies, entitats, associacions, partits i persones a títol individual a què "participin en aquesta iniciativa popular per tal de sumar el màxim possible de persones en aquesta ferma aposta per la llibertat del nostre poble".

comentaris