Roben 200 metres de tanca metàl·lica dels dipòsits de Bell-lloc

Ajuntament de Bell-lloc comença a desplegar les inversions previstes en el pressupost, que ascendeix a 1.677,000 euros, amb la prioritat de l'urbanisme local

Imatge de la tanca que van tallar en la bassa de Bell-lloc
photo_camera Imatge de la tanca que van tallar en la bassa de Bell-lloc

L'Ajuntament de Bell-lloc haurà de col·locar 200 metres de tanca metàl·lica en els dipòsits municipals que es troben en el Parc de La Pineda, una actuació que ha sigut conseqüència del robatori, d'aquest material que es va produir el passat més de juny. Segons l'alcalde de Bell-lloc Carles Palau, els desconeguts es van endur el tram de tanca metàl·lica de la zona que es troba menys a la vista, per la qual cosa van poder actuar amb total impunitat, amb un material que té un per i dimensions considerables.

Imatge de La Pineda de Bell-llocPalau ha explicat que l'Ajuntament ja ha demanat la nova tanca que es col·locarà aviat, ja que fa uns dies es va donar l'alerta al consistori que uns joves s'hi banyaven, una irresponsabilitat que podia tenir conseqüències i que no es pot repetir, segons va afegir l'alcalde de Bell-lloc.

La bassa es troba al camí d'Els Alamús darrere la zona d'esbarjo de La Pineda, allunyada del centre del poble, circumstància que ha facilitat alguns actes vandàlics en la zona. Segons Palau, per aquest motiu el consistori estudia la possibilitat de col·locar una tanca perimetral en La Pineda.

Imatge de la plaça Major de Bell-llocL'Ajuntament haurà d'incloure aquesta actuació, al voltant de 4.000 euros, en les inversions previstes per aquest any, i que l'equip de govern començarà a desplegar després d'aprovar el pressupost d'1,6 milions d'euros. L'alcalde Carles Palau, ha explicat que l'arranjament dels carrers és una de les prioritats del capítol d'inversions, al que hi destinen 33.000 euros, actuacions entre les quals es troba la plaça Major. Per aquesta intervenció, el consistori té previst consultar als veïns, per tal que fessin propostes, de com voldrien la plaça.

Imatge del punt en el qual se senyalitzarà el pas de Vianants a Bell-llocEn les actuacions pròximes també està previst senyalitzar dos passos de vianants en el tram de l'antiga N-2, un en l'entrada del poble després de la rotonda del camí de Bellvís, i la més important, en l'encreuament amb el camí de Puigverd. En aquest punt, la senyalització horitzontal es completarà amb un semàfor que podran activar els vianants. Segons Palau, en aquest punt és en el que els vehicles solen circular a més velocitat, i per altra banda és el lloc que el veïns creuen la carretera per anar a caminar, motiu que el converteix en molt perillós.

El capítol es completarà amb renovació de material tecnològic a l'Ajuntament, i altres que ja s'han dut a terme, com el manteniment en el recinte de les Piscines Municipals i l'arranjament del camí de Torregrossa fins al pont del Canal, abans d'arribar a La Pineda.

Comentaris