Roger Santiago resol alguns interrogants a les entitats de Mollerussa

L'entrada en vigor de la nova Llei 27/2014 de l’impost de societats que obliga a les entitats a portar una comptabilitat oficial separada per projectes, seccions o centres de cost, entre altres.

Roger Santiago aclareix dubtes sobre la nova Llei sobre impost de societats.
photo_camera Roger Santiago aclareix dubtes sobre la nova Llei sobre impost de societats.

L'Ajuntament de Mollerussa va reunir més d'un centenar de representants del teixit associatiu de la ciutat, en la xerrada que va impartir el director de Gestió de Fundacions i Associacions S.L i membre del Col·legi d’Economistes de Catalunya Roger Santiago, i que tenia com a objectiu facilitar eines davant l’entrada en vigor de la nova Llei 27/2014 de l’impost de societats. Una legislació amb la qual el Govern Central, obliga a les entitats a portar una comptabilitat oficial separada per projectes, seccions o centres de cost, entre altres.

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, va obrir l’acte explicant, que la voluntat del consistori és poder oferir al teixit associatiu de la ciutat un seguit d’eines per tal de resoldre els dubtes que l’aplicació de la nova llei pugui generar.

Santiago, va anar desgranant la nova llei per informar que pot suposar a partir d’ara per a les associacions a l’hora de gestionar els seus comptes. L’economista va posar un seguit d’exemples de situacions pràctiques amb les quals es poden trobar les entitats i va facilitar un seguit d’eines per tal de poder complir amb la llei. En el torn de preguntes que es va obrir al final de l’exposició, els assistents van poder resoldre alguns dels interrogants que la llei els planteja a partir d’ara. 

comentaris