La Salle Mollerussa premia quatre empreses de Lleida pel seu suport material i formatiu

la salle 2 interior
photo_camera Acte de reconeixement del centre a les quatre firmes lleidatanes

Coincidint amb l'acte d'entrega d'orles als alumnes que han conclòs un cicle formatiu durant el període 2015-2017, el col·legi La Salle Mollerussa ha premiat diverses empreses del parc empresarial de la província de Lleida pel seu suport material i la seva col·laboració en la formació d'alumnes en pràctiques i exalumnes que actualment formen part de les seves plantilles.

Les persones distingides amb aquest reconeixement van ser Joan Caba, de la firma managing director de l'empresa TMI SL. de Lleida; Joaquim Esteban, gerent de Tallers Joaquim de Mollerussa; Christine Sans, gerent de G9 Central d'idees SLU. de Mollerussa, i Divina Codina, directora d'àrea d'Ivemon Ambulàncies Egara, de Lleida.

Ismael Montoro, coordinador de Formació Professional del col·legi, es va mostrar molt satisfet per aquestes col·laboracions alhora que va manifestar que "hi ha moltes empreses que tenen aquesta sensibilitat cap a la formació, però que les premiades estan prop de l'excel·lència en complir tot el que valoren els Premis Escola del motor empresarial de La Salle Mollerussa".

comentaris