Sandra Minguell, de La Salle, guardonada als Premis E2 Escola d'Emprenedors

El seu treball de recerca sobre l'elaboració i comercialització de productes ecològics s'emporta el reconeixement d'aquest programa formatiu pioner a Catalunya

Premis Global Lleida Interior
photo_camera Alumnes, professors i organitzadors durant l'acte

L'alumna de segon de batxillerat, Sandra Minguell, de La Salle Mollerussa ha rebut el premi al millor treball de recerca relacionat amb l'emprenedoria i la creació d'empreses amb el seu projecte ECO GOODS sobre l'elaboració i comercialització de productes ecològics com a sucs de fruita i melmelades. 

CaixaFòrum ha acollit aquest dijous el lliurament dels Premis E2, Escola d’Emprenedors, organitzats per GLOBALleida i els Serveis Territorials del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya a Lleida, una iniciativa lleidatana, pionera a Catalunya, i que està adreçada a alumnes i professors per fomentar l’emprenedoria a tots els centres educatius de la demarcació.

El programa formatiu ha arribat a 21 centres, els quals van sol·licitar 43 activitats amb les quals han rebut  formació 1.280 alumnes i professors. 

A l'acte han assistit més de 200 alumnes i s'ha impartit la conferència Actituds per triomfar a la vida: de l’escola a l’empresa, a càrrec de Daniel Gavarró.

Els Premis que s’ha atorgat, estan estructurats en 10 categories i han avaluat criteris com la innovació, la recerca, la interacció amb l’entorn, el projecte de centre o la viabilitat del projecte i tenen una dotació total de 5.000€.

Els premis han estat lliurats per l’alcalde de Lleida, Àngel Ros,  el diputat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida, Enric Mir, el director dels Serveis Territorials del Departament d'Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés, el conseller delegat de GLOBALleida, Oriol Oró, i els representants de La Caixa i SEMIC, com a patrocinadors d’aquests premis.

comentaris