19.08.2022 |
Territoris.cat

Santiago Niño Becerra apadrina les noves instal·lacions del Grup RedisGestió

PUBLIREPORTATGE. L’economista va donar una conferència dins del marc d’actes amb motiu de la inauguració de les noves instal·lacions de RedisGestió

Redis Gestió Interior
Imatge de l'acte organitzat per la firma RedisGestió
Santiago Niño Becerra apadrina les noves instal·lacions del Grup RedisGestió

PUBLIREPORTATGE

Més de 400 persones van assistir divendres dia 13 als actes d’inauguració de les noves instal·lacions de RedisGestió que van incloure, entre altres, una jornada de portes ofertes, on els empresaris de la demarcació van poder participar en una xerrada amb l'economista.

L’acte principal es va dur a terme al Pavelló Firal de Mollerussa on el catedràtic d’Estructura Econòmica de la Universitat Ramon Llull, Santiago Niño Becerra va oferir una conferència a tots els assistents, juntament amb l’exdegà del Col.legi de Notaris de Catalunya, Juan José López-Burniol, convidat en el marc del cicle Diàlegs organitzat per l’Associació d’Amics del Bisbe Deig.

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona va elogiar tota la trajectòria empresarial d’en Jordi Piró, director general del Grup RedisGestió per la seva capacitat de reinvenció davant els nous temps i els nous reptes, va fer esment a la figura d’en Jordi Piró com a persona que treballa per i amb les persones.

RedisGestió consolida amb aquesta inauguració una trajectòria de més de 20 anys, oferint un servei integral en assessoria i consultoria tant a empreses com a particulars.

Santiago Niño Becerra apadrina les noves instal·lacions del Grup RedisGestió
comentaris