17.01.2022 |
Territoris.cat

Saó de Ponent presenta una mostra dels millors caganers catalans

Saó de Ponent presenta actes de Nadal 1
Saó de Ponent presenta actes de Nadal 1
Saó de Ponent presenta una mostra dels millors caganers catalans

Sota el lema Hivern, boira i tradicions... Fa Nadal l’entitat mollerussenca Saó de Ponent començarà el dimecres 27 de desembre tres dies consecutius d’activitats al Teatre L’Amistat. 

El dimecres 27 de desembre a les 8 del vespre s’inaugurarà l’exposició de més d’un centenar de caganers a la Sala d’Exposició del Museu dels Vestits de Paper. El diferents caganers que els visitants podran visitar durant els dies 28 i 29 de desembre, de 5 de la tarda a 8 del vespre, són de la col·lecció particular de Jordi Sarrate, membre de l’associació Amics dels Caganers. 

El dijous 28 de desembre, a les 8 del vespre, al Teatre L’Amistat de Mollerussa tindrà lloc la lectura del Poema de Nadal de Josep M. de Sagarra. Per tercer any Saó de Ponent és l’entitat encarregada d’organitzar el Poema de Nadal. Una lectura col·lectiva de més d’una vintena de persones de la societat civil de Mollerussa. A la lectura del Poema de Nadal col·laborarà l’Escola Municipal de Música de Mollerussa i l’Agrupació Sardanista de Mollerussa. Com ja és habitual al finalitzar la lectura del Poema de Nadal hi haurà una degustació de torrons i cava, a més d’un obsequi per a tots els assistents.  

Per finalitzar les activitats del bloc Hivern, boira i tradicions... Fa Nadal! el divendres 29 a les 8 del vespre, al Teatre L’Amistat, la Cia. De Teatre Campi Qui Pugui de Castellserà representarà l’obra participativa Hola, sóc lo Tió de Nadal.  

Concurs d’Instagram i Taller d’Escriptura Fotogràfica Emmarcades també dintre del bloc d’activitats Hivern, boira i tradicions... Fa Nadal el proper 27 de gener de 2018 es portarà a terme el Taller d’Escriptura Fotogràfica impartit pel fotògraf Llorenç Melgosa. Les inscripcions estaran disponibles al web de Saó de Ponent a partir del dimecres 20 de desembre de 2017 fins el 24 de gener de 2018.  

Saó de Ponent presenta una mostra dels millors caganers catalans
comentaris