28.11.2021 |
Territoris.cat

Saó de Ponent marca el ritme de la tardor cultural a Mollerussa

Presentació temporada tardor Saó de Ponent a Mollerussa
Presentació temporada tardor Saó de Ponent a Mollerussa
Saó de Ponent marca el ritme de la tardor cultural a Mollerussa

Saó de Ponent va presentar aquest dimarts les propostes per la tardor cultural a Mollerussa, un calendari que es desplegarà del 28 de setembre fins al mes de maig del 2020. L'entitat treballa des de fa cinc anys en la divulgació de la cultura des de besants molt variades, amb l'objectiu que el públic pugui experimentar en cadascuna de les propostes sota el concepte escriure, descriure el territori.

El programa arrencarà el 28 de setembre, amb una experiència cultural, segons explica Jaume Jovells, membre de l'entitat, que porta per títol Venenum Bonum. Un projecte aplegarà en aquest espai a professionals de diversos àmbits com músics, actrius, dansaires, editors, entre altres, per interpretar una història que, de moment, l'associació manté en secret amb el desig de sorprendre els espectadors.

Presentació temporada tardor Saó de Ponent a Mollerussa 2

Els dies 4 i 5 d'abril del 2020 s'estrenarà l'obra Pells mortes, un text d'Eva Saumell, guanyadora de la tercera edició del Concurs de textos teatrals per a espectacles de petit format, i produida per Teatre de Butxaca.

La temporada de Saó de Ponent manté activitats com el Club de Lectura, el Taller de Fotografia a càrrec del fotògraf Llorenç Melgosa, que es realitzarà el 19 d'octubre, o el Saó Poètica, que enguany tindrà el poeta Josep Borrell com a protagonista el dia 22 de març. Així mateix, se celebrarà el cicle nadalenc amb el tradicional Poema de Nadal el 28 de desembre, i una exposició de joguines antigues, programada pels 27, 28 i 29 de desembre.

  

Saó de Ponent marca el ritme de la tardor cultural a Mollerussa
comentaris