16.01.2021 |
Territoris.cat

La segona edició de la Posta de Sol amb Gust de Ponentí es centra en els petits

Imatge de la Posta de Sol amb Gust de Ponentí organitzat per Boira Experience
Imatge de la Posta de Sol amb Gust de Ponentí organitzat per Boira Experience
La segona edició de la Posta de Sol amb Gust de Ponentí es centra en els petits

Aquest dimarts ha tingut lloc la presentació de la Posta de Sol amb Gust Ponentí, una iniciativa organitzada per Boira Experience que enguany celebra la seva segona edició i que se celebrarà aquest dissabte dia 14 en una edició que dedicarà una especial atenció als més petits.

El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Mollerussa, Joan Ramon Domingo, ha estat l’encarregat de presentar aquesta caminada juntament amb Irene Barón, responsable de l’organització. Barón ha destacat que la cita arriba amb un seguit de novetats, com l’anomenat Training Baby & Pícnic, que oferirà  ioga, música i canta-contes, entre altres, ja que aquesta edició s’ha volgut encarar cap als infants per donar-li un punt diferent.

La 2a Posta de Sol amb Gust Ponentí forma part de les Nits d’Estiu de Mollerussa. Es va estrenar l’any passat gràcies a una iniciativa de Boira Experience amb el suport dels Ajuntaments de Mollerussa i de Sidamon. Enguany proposa un recorregut amb 3 kilòmetres només d’anada i 6 d’anada i tornada, tots dos aptes per a totes les edats i formes físiques. Transcorren per camins de terra amb algun tram curt de desnivell pronunciat. El trajecte de 6 kilòmetres sortirà a les 19.30 hores i oferirà un avituallament al kilòmetre 3. L’objectiu d’aquesta activitat és cridar l’atenció del públic en general al voltant de les postes de sol ponentines, l’estima per territori i la promoció turística.

El punt de sortida serà la zona de barbacoes de Mollerussa, davant de l’Institut de la Serra, i l’arribada estarà ubicada a la Fita Alta. Tal com ha detallat l’organitzadora, el grup Singularment acompanyarà els participants amb una caminada activa per a nens, pares i mares, i un cop s’arribarà a la Fita Alta, i mentre s’espera la posta de sol, hi haurà diferents activitats, com ara donar la benvinguda a la posta de sol i un pícnic que es podrà dur des de casa o reservar-lo a un preu de 4 euros a través de la web, entre altres.

Pel que fa a la posta de sol, Barón ha destacat la magnífica panoràmica de 360 graus que es pot contemplar des de la Fita Alta i que fins i tot permet veure la Seu Vella de Lleida. La tornada es farà ja a les fosques, amb la qual cosa es recomana endur-se alguna llanterna o frontal.

La segona edició de la Posta de Sol amb Gust de Ponentí es centra en els petits
comentaris