04.08.2021 |
Territoris.cat

Segona edició del No Surrender Festival a Vilanova de Bellpuig amb assaig infantil i participació internacional

Segona edició del No Surrender Festival a Vilanova de Bellpuig amb assaig infantil i participació internacional

Presentació de la segona edició del No Surrender Festival a l'Era de Cal Falillo
Presentació de la segona edició del No Surrender Festival a l'Era de Cal Falillo
Segona edició del No Surrender Festival a Vilanova de Bellpuig amb assaig infantil i participació internacional

La segona edició del No Surrender Festival de Vilanova de Bellpuig inclourà com a novetat un assaig infantil, el No Surrender Kids, una iniciativa que tidrà lloc el diumenge 10 de juny i tal com ha explicat el director musical de l'esdeveniment, Antoni Tolmos, està pensat per tal que aquells infants i joves menors de 15 anys que vulguin participar, puguin assajar el tema Badlands de forma conjunta, i així aconseguir sentir-se més segurs de cara al festival. Aquest assaig al qual es preveu una assistència de fins a 50 o 60 joves músics es farà a la pista de tennis del costat del camp de futbol de Vilanova de Bellpuig, que és el lloc on es farà la gravació oficial del tema el dia 30 de juny. 

El vídeo de la cançó No Surrender que es va enregistrar ja arriba a les 340.000 visualitzacions a YouTube i ha situat el nom de Vilanova de Bellpuig al mapa mundial

Aquest dimarts s'ha dut a terme la presentació del Festival, en la casa de l'Era de Cal Falillo, l'espai que l'organització ha reservat per al Boss, convidat d'honor sempre al No Surrender Festival. Si finalment Springsteen decideix assistir al certamen, disposarà d'un tractor de la marca John Deere com a vehicle oficial per moure's per la localitat del Pla d'Urgell. Aquest dimarts també s'ha presentat la imatge oficial del festival, obra del caricaturista i il·lustrador de la revista satírica El Jueves, Joan Vizcarra, que il·lustrarà el material de marxandatge i que mostra Bruce Springsteen conduint un tractor.

Spot promocional del No Surrender Festival 2018 de Vilanova de Bellpuig from Territoris.cat on Vimeo.

L'impulsor del No Surrender Festival, Josep Maria Pons, ha assenyalat aquest dimarts durant la presentació oficial de l'esdeveniment que es tracta d'un festival internacional del quilòmetre zero. És així perquè hi ha una clara aposta pels productes de proximitat que s'oferiran als assistents, sobretot la part del menjar per als músics, que serà de la firma local Cal Valls, que treballa amb productes ecològics. A més a més, les empreses que treballen en l'organització són 'exclusivament lleidatanes, ha assegurat Pons. 

L'organització ha reservat la casa rural l'Era de Cal Falillo pels propers 29 i 30 de juny per si el 'Boss' decideix assistir al festival, per tal que pugui disposar d'unes estances on poder dormir, descansar i menjar

Josep Maria Pons i Sr Postu a l'Era de Cal Falillo de Vilanova de BellpuigEl festival oferirà aquest any com a novetat un abonament pels dos dies per 20 euros i un d'individual per dia que costarà 12 euros el divendres i 15 el dissabte. Fins a dia d'avui s'han venut entrades a Suïssa, Regne Unit, Alemanya, França i Itàlia.

L'organització torna a col·laborar enguany amb Acudam, una entitat del Pla d'Urgell dedicada a l'atenció de persones amb discapacitat intel·lectual, dissenyant xapes promocionals amb la caricatura de Vizcarra que es podran adquirir a totes les localitats de la comarca i els beneficis es destinaran a l'entitat. 

Ja es porten més de 400 inscripcions de músics que volen venir a tocar i es busca l'objectiu d'aconseguir-ne el màxim possible sense fixar-se una xifra rècord com la de l'any passat que va ser de 1.004 persones 

A banda de la interpretació multitudinària del tema Badlands hi ha concerts programats amb la banda europea més reconeguda de tribut al Boss, The Blood Brothers, com a caps de cartell. La primera edició d'aquest festival atípic va reunir al juliol de 2017 més de 4.000 persones a Vilanova de Bellpuig, multiplicant per quatre la població de la localitat durant el cap de setmana.

Segona edició del No Surrender Festival a Vilanova de Bellpuig amb assaig infantil i participació internacional
comentaris