18.04.2021 |
Territoris.cat

Segona trobada per fomentar la tasca del voluntariat a Mollerussa

L'Ajuntament promou, a través del Consell Social, la iniciativa que es portarà a terme el dia 7 de novembre

Voluntaris INTERIOR
L'alcalde amb membres del Consell Social durant la presentació de la jornada
Segona trobada per fomentar la tasca del voluntariat a Mollerussa

L’Espai Cultural dels Canals d’Urgell acollirà el pròxim dissabte dia 7 de novembre la segona Trobada de Voluntariat, promoguda per l’Ajuntament de Mollerussa a través del Consell Social de la ciutat, un ens de participació ciutadana format per una vintena de representants d’entitats o serveis així com ciutadans a títol individual.

La iniciativa té per objectiu analitzar el fenomen del voluntariat i el sentit de la tasca que fan les diferents entitats que treballen en aquest àmbit, segons ha explicat aquest dimarts l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, qui ha estat acompanyat de Dolors Vilà i Pere Pocurull, membres del Consell Social.

L'ens està format per representants d’entitats o serveis així com ciutadans

Solsona ha explicat que durant la jornada es presentarà la plataforma de difusió creada per tal d’unificar estratègies i ser un aparador dels diferents projectes de voluntariat que hi ha a la ciutat. 

Precisament l’alcalde inaugurarà la jornada a partir de les 10 del matí per tot seguit donar pas a la ponència El voluntariat creant valors per a les persones i la societat, a càrrec de Josep Maria Canyelles, promotor de Responsabilitat Global i coordinador de Respon.cat.

Una de les fites és captar voluntariat jove

La trobada, que es marca entre els seus objectius captar voluntariat jove, servirà també per fer la presentació de la pàgina web de foment del voluntariat per part del Consell Social, així com de diferents experiències que s’han dut a terme com és el camp de treball Coopera, el projecte Dina en companyia de la Fundació Catalunya-La Pedrera, el projecte Tot treballant pel bé comú, que fan l’INS Terres de Ponent i la Llar Terres de Ponent, o l’experiència personal d’una voluntària. 

Segona trobada per fomentar la tasca del voluntariat a Mollerussa
comentaris