Una seixantena de joves participen en el curs d’auxiliars de Fira de Mollerussa

La iniciativa, que arriba a la seva divuitena edició, té com a objectiu formar el personal auxiliar per als certàmens del 2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
photo_camera El curs s'ha desenvolupat en una sala dels Pavellons Firals

Un total de 54 nois i noies, de Mollerussa i altres poblacions veïnes, participen aquest divendres en la jornada de formació d’auxiliars de fira organitzada per l’ens Fira de Mollerussa. La convocatòria, que arriba a la seva divuitena edició, té per objectiu preparar els inscrits perquè puguin treballar als certàmens firals que es realitzaran a la capital del Pla d’Urgell l’any vinent.

El director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, ha visitat durant el matí el desenvolupament del curs i ha saludat els joves participants, alhora que els ha transmet la importància de la seva feina en tasques no només d’atenció a l’expositor, jornades tècniques i realització d’enquestes, entre altres, sinó també “com a primer contacte moltes vegades en la relació entre el visitant i Fira de Mollerussa”.

La Fira de Sant Josep centra gran part del programa i és el certamen per al qual es contracta més personal auxiliar

El programa inclou una part teòrica, amb l’explicació de temes com què és una fira, tipus de certàmens firals i d’organitzadors firals; i una altra de pràctica on es tracten les principals tasques a realitzar com a auxiliars de fira així com alguns aspectes relacionats amb aquest treball com el protocol, els punts d’informació, les jornades tècniques o les enquestes.

El curs dedica una part important a la Fira de Sant Josep, el certamen més important de la capital del Pla d’Urgell i on l’ens firal necessita contractar més personal auxiliar.

comentaris