08.12.2021 |
Territoris.cat

Serralada prepara l'ascens a 40 cims catalans per commemorar quatre dècades de l'entitat

A banda de les activitats esportives, també es durà a terme un cicle de conferències gratuïtes obertes al públic que tindran lloc al centre cultural de Mollerussa, a les 20 hores, l’últim divendres de mes

Presentació actes 40 aniversari Serralada
Presentació actes 40 aniversari del Grup Excursionista Serralada
Serralada prepara l'ascens a 40 cims catalans per commemorar quatre dècades de l'entitat

El Grup Excursionista Serralada celebra enguany el seu 40è aniversari. L’entitat, que actualment s’agrupa en 4 seccions: excursionisme; alta muntanya; curses de muntanya i secció infantil; té previst realitzar diferents activitats per celebrar les 4 dècades de la seva creació.

El Grup Excursionista Serralada celebra enguany el seu 40è aniversari  2Entre els actes programats,  els excursionistes volen pujar 40 cims catalans de diferent dificultat en funció de la secció. D’altra banda, també destaca l’ascensió al Toubkal, un cim de 4.167 metres d’altitud situat a l’Atles Marroquí. Finalment, aquest estiu tots els socis han planificat una sortida a l’emblemàtica muntanya del Canigó.

A banda de les activitats esportives, també es durà a terme un cicle de conferències gratuïtes obertes al públic que tindran lloc al centre cultural de Mollerussa, a les 20 hores, l’últim divendres de mes.

El Grup Excursionista Serralada celebra enguany el seu 40è aniversari  3La primera tindrà lloc aquest 27 de gener i anirà a càrrec del psicòleg Tomàs Navarro, que compta amb una gran experiència en l’esport d’alt nivell i pot aconsellar esportistes per millorar el seu rendiment. La segona la impartirà Isabel Navarro, nutricionista que parlarà sobre la preparació de l’alimentació en els esports de llarga durada. El 24 de març Jordi Rulló, fotògraf i monitor d’esports de muntanya, donarà consells per realitzar fotos durant les excursions. Finalment, Jordi Torné, practicant d’esport amb discapacitat, exposarà un debat sobre si la societat actual està preparada perquè persones amb diversitat funcional puguin gaudir de l’esport. Aquesta darrera xerrada comptarà amb testimonis sobre l’esport inclusiu.

Serralada prepara l'ascens a 40 cims catalans per commemorar quatre dècades de l'entitat
comentaris