09.05.2021 |
Territoris.cat

Setmana Cultural de l'Escola de Música de Mollerussa amb una vintena de tallers

La setmana vinent, del 13 al 16 de març, i adreçats als alumnes i família

Mollerussa activitats Escola Musica 1 interior
Imatge d'arxiu d'activitats organitzades al pati de l'escola
Setmana Cultural de l'Escola de Música de Mollerussa amb una vintena de tallers

L’Escola Municipal de Música de Mollerussa ha organitzat per a la setmana entrant, del 13 al 16 de març, una Setmana Cultural amb 22 tallers d’activitats diferents obertes tant a l’alumnat com a les seves famílies i amb l’objectiu d’oferir una formació musical més àmplia i variada sumant-li també el component més lúdic.

Entre l’oferta a triar, en lloc de les classes habituals que quedaran anul·lades, hi ha des d’un taller d’òpera, a un altre de correcció postural passant per la improvisació en música moderna o un concurs de bandes sonores originals, entre altres com l’estudi i metodologia de les escales musicals o la creació d’una cobla. Totes les activitats estaran impartides per professors de la mateixa escola, excepte en el cas de l’activitat Música en Xines, que comptarà amb un professor extern. Per a participar en qualsevol d’aquests tallers, cal inscripció prèvia a la mateixa escola.

Dos concerts al Centre Cultural i un espectacle infantil a l’escola, completen l’oferta

A banda de les activitats més formatives, la Setmana Cultural també inclourà tres concerts, dos dels quals tindran lloc al Centre Cultura. Són l’audició de percussió i guitarra elèctrica prevista per dilluns a dos quarts de 9 del vespre i el concert de professors que es farà dimarts a la mateixa hora. El tercer dels concerts és un espectacle per a públic infantil que té per títol L’arbre de la Jana, i del qual se’n faran dues sessions dimecres a l’Escola de Música, sent la primera a les 6 de la tarda i la segona a les 7. 

Setmana Cultural de l'Escola de Música de Mollerussa amb una vintena de tallers
comentaris