06.08.2021 |
Territoris.cat

Sidamon completa l’actuació eficiència energètica de l’enllumenat públic

el consistori va dur a terme una primera ac-tuació al gener del 2016, que va consistir en la substitució de les lluminàries en l’accés al munici-pi per l’antiga N-II i en l’avinguda de la Font

Les  lluminàries que es van instal·lar en la primera fase de l'actuació 1
Les lluminàries que es van instal·lar en la primera fase de l'actuació
Sidamon completa l’actuació eficiència energètica de l’enllumenat públic

L'Ajuntament de Sidamon ha iniciat la segona fase del projecte d'eficiència energètica de l'enllumenat públic que consistirà a substituir la totalitat de les antigues lluminàries de sodi per altres de led. Una actuació en la qual el consistori invertirà al voltant de 50.000 euros que finançarà amb ajuts de diverses administracions i fons propis.

Segons l'alcalde de Sidamon Josep M. Huguet, l'actuació es portarà a terme a la majoria de carrers del nucli antic del municipi del Pla d'Urgell menys a l'avinguda Generalitat, que és una de les últimes urbanitzacions, una zona en la qual es treballarà en una fase posterior.

El consistori va dur a terme una primera actuació al gener del 2016, que va consistir en la substitució de les lluminàries en l'accés al municipi per l'antiga N-II i en l'avinguda de la Font, i ara calia completar la resta del municipi segons va destacar Huguet, qui afegeix que amb la nova instal·lació el consistori té previst estalviar un 80% en el consum energètic de l'enllumenat públic.

Sidamon completa l’actuació eficiència energètica de l’enllumenat públic
comentaris