31.07.2021 |
Territoris.cat

Sidamon consolida la zona esportiva i d’esbarjo amb una nova pista de pàdel

Imatge del Parc del Canal de Sidamon
Imatge del Parc del Canal de Sidamon
Sidamon consolida la zona esportiva i d’esbarjo amb una nova pista de pàdel

L’Ajuntament de Sidamon ultima les obres d’ampliació del Parc del Canal, un espai en el qual actualment es troben diferents equipaments de lleure i mobiliari infantil. El projecte d’ampliació, que es fa en l’entrada al municipi, paral·lel a l’antiga N-II, ja compta amb un aparcament d’autocaravanes, que es posarà en funcionament aviat.

Preparació del paviment per la pista de PàdelEl projecte es completarà amb una pista de pàdel, per la que ja s’han començat les obres. El consistori ha encarregat l’obra a una empresa especialitzada, que finançarà l’equipament. Segons l’alcaldessa de Sidamon Maria Dolors Tella, la previsió és que l’equipament es pugui gestionar de forma automàtica, com s’ha fet en altres municipis, encara que per un període inicial, està previst que el puguin utilitzar al poble, per tal de fer divulgació entre els joves i els veïns del municipi. En aquesta prolongació del Parc del Canal, també s’hi han col·locat paules i bancs, i s’han plantat arbres en la zona pròxima al Canal.

Imatge del projecte del Parc del canal de SidamonSegons Tella, també s’han mantingut converses amb la Comunitat General de Regants dels Canals d’Urgell, per tal que pugui aplicar alguna mesura de seguretat que impedeixi l’accés a la llera del Canal, en trobar-se molt propera al parc. L’actuació es completarà amb el soterrament d’una línia elèctrica que discorre pel mig del parc, i la millora del transformador situat en el mateix lloc. 

Nova bàscula de SidamonPer altra banda, també ha finalitzat la instal·lació de la nova bàscula municipal, un equipament que s'ha situat en la part alta del Polígon Industrial, sota la Pineda, per la qual cosa es pot accedir des del mateix polígon per l'antiga N-II o bé pel camí rural que accedeix a la Pineda des del municipi. Una obra que ha suposat una inversió de 30.000 euros, en la que ha col·laborat la Diputació de Lleida.

Segons l'alcaldessa de Sidamon, Maria Dolors Tella es va decidir retirar l'antiga bàscula del seu enclavament a causa de la proximitat amb els equipaments escolars, ja que es trobava davant mateix de les escoles. El trànsit de vehicles agrícoles i pesants podia suposar un inconvenient per al normal desenvolupament de l'activitat educativa.

Sidamon consolida la zona esportiva i d’esbarjo amb una nova pista de pàdel
comentaris