14.06.2021 |
Territoris.cat

Sidamon tanca un curs de dinamització sociocultural atípic

L'alcaldessa de Sidamon, Maria Dolors Tella va cloure l'acte amb unes paraules d'agraïment per a totes aquestes persones voluntàries que han conduït els cursets durant els mesos de la pandèmia, i també per a les monitores, la Maite i la Sandra
Sidamon Parlaments alcaldesa Maria Dolors Tella @JosepMLlovera
Sidamon Parlaments alcaldesa Maria Dolors Tella @JosepMLlovera
Sidamon tanca un curs de dinamització sociocultural atípic

Superat el parèntesi de la pandèmia de la COVID-19 Sidamon ha tancat un cicle d'activitat atípic, el calendari que gestiona la Dinamitzadora sociocultural local. Des del mes de març no s'havia dut a terme cap activitat, per la qual cosa el passat divendres es va convocar a totes les participants habituals per fer un retrobament i clausurar el curs.

El calendari, impulsat per l'Ajuntament de Sidamon es va inaugurar al mes de novembre, amb trobades de dos dies a la setmana en les quals les dones del municipi del Pla d'Urgell participaven en jocs per estimular la memòria, partides de bingo, tallers de guarniments de Nadal, tallers de relaxació i sessions de cinema, entre altres, activitat que conduïen dues tècniques, la Maite i la Sandra.

Participants en la cloenda d'activitats a Sidamon @JosepMLloveraLa trobada va tenir lloc en el pati de l'edifici de l'antiga escola, i les assistents van jugar al bingo, fer activitats de memòria i berenar plegades mentre feien petar la xerrada, això sí, amb mascareta i gel hidroalcohòlic com a protecció. Al berenar també van invitar a les persones que durant aquests mesos van participar en els diversos cursets que havia organitzat l'Ajuntament, taller de mòbils, grup de costura i taller de pintura creativa i decoració, entre altres, cursets guiats per persones voluntàries del poble que van posar els seus coneixements a l'abast dels alumnes inscrits.

L'alcaldessa de Sidamon, Maria Dolors Tella va cloure l'acte amb unes paraules d'agraïment per a totes aquestes persones voluntàries que han conduït els cursets durant els mesos de la pandèmia, i també per a les monitores, la Maite i la Sandra.

Sidamon tanca un curs de dinamització sociocultural atípic
comentaris