15.04.2021 |
Territoris.cat

'Som del 66' posa el llistó molt alt en les activitats de les colles del 50 de Mollerussa

Els Dj's Francesc Piedra i Pablo Osorio van fer vibrar a centenars de persones amb la música dels 80, com a tribut a les sales de Mollerussa

El recinte firal ple de gom a gom amb la festa de la colla Som del 66 1
El recinte firal ple de gom a gom amb la festa de la colla Som del 66
'Som del 66' posa el llistó molt alt en les activitats de les colles del 50 de Mollerussa

D'ençà que Mollerussa va instaurar la Festa dels 50, a finals dels 90, les diferents colles han intentat aportar a la ciutat la seva empremta de maneres molt variades i amb més o menys encert. Una iniciativa que ha permès reunir i retrobar a molts mollerussencs amb motiu del mig segle.

Pablo Osorio i Francesc Piedra en la festa Som del 66Sense ànim de menysprear cap de les iniciatives de les darreres edicions sí que cal destacar que la de la colla de 1966 ha sigut una de les que ha trencat tots els esquemes, D'una banda, perquè han sabut trobar el fil conductor que garantia la multitudinària convocatòria, com era la música dels 80, i per altra un tribut, al que van representar les sales i locals de lleure de Mollerussa. Som del 66, van tenir l'habilitat de despertar la nostàlgia de parelles i colles que van fer de les sales mollerussenques, lloc de trobada i convivència festiva d'unes quantes de generacions.

Reconèixer que la iniciativa va ser tot un èxit, amb un pavelló firal ple de gom a gom, una organització impecable, i una posada en escena que va captivar als assistents. Amb l'afegit, que l'expectativa de la festa va tornar a aportar a la capital del Pla d'Urgell el dinamisme d'activitat del cap de setmana. Els locals de la ciutat van recuperar el neguit dels millors anys.

El recinte firal ple de gom a gom amb la festa de la colla Som del 66Som del 66 no tan sols ha reunit als seus coetanis, sinó que ha posat el llistó molt alt per a les pròximes edicions de la celebració, si realment tenen la intenció de fer partícips a la resta de mollerussencs i gent de les comarques.

És evident que una festa que té com a protagonista la música, al marge dels organitzadors, la complicitat dels Dj's Francesc Piedra i Pablo Osorio va ser decisiva, en la selecció del seu repertori que també va comptar amb la participació de les peticions del públic. A tot això una mostra del fetitxisme de les antigues sales de la ciutat, amb una petita mostra de detalls i articles que les van identificar.

'Som del 66' posa el llistó molt alt en les activitats de les colles del 50 de Mollerussa
comentaris