El Sr. Postu encapçala les activitats de Sant Jordi de Saó de Ponent

Lo Sr. Postu participarà en el Sant Jordi de Saó de Ponent
photo_camera Lo Sr. Postu participarà en el Sant Jordi de Saó de Ponent

L’entitat Saó de Ponent posarà punt final al seu cicle d’activitats 2017-18 amb la celebració de Sant Jordi els dies 22 i 23 d’abril. Sota el lema Sant Jordi... mata l’aranya han organitzat una desena d’activitats que es duran a terme al magatzem de Cal Dalmases en col·laboració amb altres associacions locals.

Les activitats començaran el diumenge 22 d’abril a les 12 del matí amb la presentació del mural d’Street Art realitzat per l’artista Lu. Seguidament, es realitzarà un vermut amb ballada de sardanes amb la participació de la Colla Sardanista de Mollerussa.

cartell saó abril oficial

A les 5 de la tarda se celebrarà un Cafè Literari amb el Club de Lectura de l’Albada i el Club de Lectura Teatral de Saó de Ponent on es compartiran experiències literàries entre els dos clubs. A les 6 de la tarda hi haurà una de les activitats més destacades amb el Sr. Postu, creador de Postureig de Lleida que presentarà el seu llibre i les seves xapes solidàries. La jornada de dissabte clourà amb l’actuació de Piccola Band.

Saó de Ponent busca nom per la princesa de la llegenda de Sant Jordi, que es podrà votar durant els dos dies de la celebració.

El dilluns 23 hi haurà una exposició col·lectiva de diferents entitats mollerussenques que han col·laborat amb Saó de Ponent al llarg de l’any. Agafarà el relleu el Casal Popular L’Arreu amb un taller de bastons i una posterior ballada de gegants que servirà per celebrar l’elecció del nom per la princesa de la llegenda de Sant Jordi.

comentaris