11.08.2022 |
Territoris.cat

El No Surrender Festival de Vilanova de Bellpuig escalfa motors amb una versió infantil que atrau uns 50 joves músics

Els joves músics es preparen pel No Surrender Festival de Vilanova de Bellpuig al No Surrender Kids - Josep A. Pérez
Els joves músics es preparen pel No Surrender Festival de Vilanova de Bellpuig
El No Surrender Festival de Vilanova de Bellpuig escalfa motors amb una versió infantil que atrau uns 50 joves músics

Aquest diumenge uns cinquanta joves músics d'entre 5 i 15 anys han assajat la cançó Badlands, com a preàmbul de què serà la segona edició del No Surrender Festival de Vilanova de Bellpuig, que enguany ha seleccionat aquesta cançó de Bruce Springsteen, en la convocatòria que tindrà lloc els dies 29 i 30 de juny.

Els organitzadors han incorporat a la iniciativa musical, el No Surrender Kids, amb l'objectiu que els intèrprets més joves es familiaritzin amb la cançó i perdin la por a tocar durant l'actuació multitudinària que es farà d'aquí a tres setmanes

L'autor de la rèplica de la guitarra del Boss que se sortejarà en benefici de Salut Mental PonentLa pluja ha obligat a traslladar l'assaig al pavelló de Vilanova de Bellpuig, avui ple de bateries, teclats, guitarres i saxos. Aquest diumenge també s'ha presentat una rèplica de la primera guitarra d'Springsteen que se sortejarà a favor de l'entitat Salut Mental Ponent, una tria gens gratuïta després que el Boss fes pública la seva lluita contra la depressió.

El No Surrender Kids és una de les principals novetats de la segona edició del festival, que aquest any potencia el seu vessant internacional i ja ha venut entrades als EUA, Àustria, Suïssa, Regne Unit, Alemanya, França o Itàlia.

A tres setmanes de la gran cita l'organització espera almenys igualar la xifra d'intèrprets de l'any passat. En la primera edició es va arribar a la xifra de 1.004 músics, cantants, guitarristes, baixistes i bateries, que es van reunir per interpretar i enregistrar un videoclip amb la cançó No Surrender.

Aquest any l'organització permet que s'inscriguin també instruments de vent, com ara saxos, a banda de cantants, guitarristes, baixistes i bateries, que ja hi van participar l'any passat

Els bateries prepren els instruments en elLa segona edició del No Surrender Festival tindrà com a convidats d'honor The Blood Brothers, la banda europea més reconeguda de tribut a Bruce Springsteen. Nascuda a Florència el 2013 a partir d'una idea de Francesco Zerbino, s'ha convertit en un referent en la interpretació de cançons del BossThe Blood Brothers, que agafa el nom d'una cançó de Springsteen, està formada per músics que col·laboren a Europa i als Estats Units. Juntament amb The Blood Brothers, el divendres 29 de juny actuaran La Taverna dels somnis i Thunder Road.

El dissabte 30 de juny s'ha confirmat la presència del cantautor del Pla d'Urgell Fustegueres, Bruce Cat, un grup de versions en català de Bruce Springsteen, Suspicious Band, el grup lleidatà de versions Tremendos i George Mileson, que també s'incorpora al festival amb tasques d'assessorament tècnic i musical.

El No Surrender Festival de Vilanova de Bellpuig escalfa motors amb una versió infantil que atrau uns 50 joves músics
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement