27.05.2022 |
Territoris.cat

Un taller de màscares obre la programació infantil de la Biblioteca

En total es portaran a terme nou activitats que se celebraran sempre en dimecres a partir de les 18.00 hores, sent la següent el dia 10 de febrer

{"focusMode":0,"deviceTilt":-0.001001621363684535,"whiteBalanceProgram":0,"macroEnabled":false,"qualityMode":3}
La sessió del passat dimecres va comptar amb una gran participació
Un taller de màscares obre la programació infantil de la Biblioteca

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa va encetar aquest dimecres la programació infantil per aquest trimestre, que inclou un total de nou activitats que se celebraran sempre en dimecres a partir de les 18.00 hores.

La primera d’aquestes trobades va consistir en un taller de treballs manuals per fer màscares, adreçat a infants a partir de 3 anys. Dimecres vinent, dia 10, serà el torn per a una sessió on s'ensenyarà a fer moneders i que també està adreçada al mateix sector d’edat. Les inscripcions ja es poden fer a la mateixa Biblioteca.

El 17 de febrer tindrà lloc una hora del conte amb ‘El Gegant amic’, a càrrec d’Albert Estengre, amb relats de Roald Dahl per celebrar els 100 anys del seu naixement. Una setmana més tard, el dimecres 24, hi haurà un nou taller de treballs manuals per fer sargantanes, amb inscripcions a la Biblioteca a partir del dia 17.

Passant al mes de març, les activitats s’encetaran el dia 2 amb una convocatòria que tindrà com a eix el reciclatge i el 9 de març amb els malabars com a protagonistes.

El dia 16 arribarà una nova hora del conte amb ‘Peripècies’, a càrrec de Katraska Cia, que oferiran un conte-espectacle amb malabars, hula hoops i màgia. El darrer dimecres de març, dia 30, es farà una cita amb el conte per celebrar el Dia Internacional del Llibre Infantil, per gentilesa de Llibreria Dalmases.

Ja al mes d’abril, concretament el dia 6, es realitzarà una hora del conte més taller per festejar  que Mollerussa és la Capital de la Sardana 2016, amb una narració  i un taller a càrrec de l’Agrupació Sardanista de Mollerussa.

Un taller de màscares obre la programació infantil de la Biblioteca
comentaris