25.02.2020 |
Territoris.cat

Tallers A. Miquel finança un taller de carretons elevadors a l'INS Mollerussa

Tallers A. Miquel finança el taller de carretons elevadors a l'INS Mollerussa
Tallers A. Miquel finança el taller de carretons elevadors a l'INS Mollerussa
Tallers A. Miquel finança un taller de carretons elevadors a l'INS Mollerussa

L'Institut Mollerussa de la capital del Pla d'Urgell ha inaugurat aquest divendres les instal·lacions del taller destinat a la formació entorn dels carretons elevadors. Un equipament en el qual els alumnes del centre treballaran els sectors de la hidràulica, mecànica, electrònica i electricitat que formen part d'aquests vehicles industrials.

Les autoritats en la inauguració del nou taller de l'INS MollerussaEl nou equipament ha estat finançat per l'empresa Tallers A. Miquel de Sidamon, la companyia distribueix la marca alemanya de carretons elevadors Linde i ha desplegat en els darrers anys un ampli projecte de col·laboració en els centres de formació professional de la demarcació de Lleida i Tarragona.

El seu director Antoni Miquel ha impulsat col·laboracions amb els Instituts Mollerussa, Escola del Treball, La Caparrella, La Salle de La Seu d'Urgell, i a Valls, ja que considera que la formació és imprescindible en el sector industrial si es vol comptar amb tècnics qualificats en el futur. Aquestes persones garanteixen la qualitat en el servei de les empreses. Taller Carretons elevadors INS MollerussaPer altra banda, la col·laboració de les empreses en la formació, també permet que les administracions no hagin de destinar tants recursos als centres i siguin les mateixes empreses les que dirigeixin els circuits curriculars que han de tenir els professionals dels seus sectors.

A l'acte inaugural, hi han assistit el president de la Diputació de Lleida Joan Reñé, els responsables d'ensenyament, alcaldes de la comarca i representants de les empreses que col·laboren amb l'INS Mollerussa, de diferents sectors industrials.

El director de l'institut mollerussenc Antoni Reig ha destacat que el centre ha passat d'una matrícula de seixanta alumnes a més de set-cens en dotze anys, un increment que ha sigut conseqüència de la implicació del sector empresarial, que amb la seva col·laboració ha permès garantir la qualitat formativa i la garantia d'inserció laboral dels estudiants.

Comentarios