11.08.2022 |
Territoris.cat

Tallers artístics i música, activitats d’estiu a Mollerussa de la mà d'A2mic

Pintura al Mur, Retalls de Mollerussa i Músics a l'ombra, les tres propostes per als dies 12, 19 i 29 de juliol, respectivament, mentre que el 5 d'agost actuarà el cantant mollerussenc Xavier Balsells

Tallers artístics i música, activitats d’estiu a Mollerussa de la mà d'A2mic

Pintura al Mur, Retalls de Mollerussa i Músics a l'ombra, són les tres propostes de l’Associació A2mic que ha programat per als mesos de juliol i agost. 

La primera d'elles, Pintura al Mur, es farà el dia 12 de juliol a partir de les 8 de la tarda en el pati de l’Escola de Música. Aquesta activitat es completa la trilogia d’accions artístiques en diferents indrets de Mollerussa que es van iniciar l’any 2015 amb Paraules al Mur i el 2016  amb Dibuixos al Mur.

Juntament amb aquesta proposta i  amb la segona, Retalls de Mollerussa, prevista per al 19 de juliol, l’associació continua la línia iniciada ara fa dos anys amb els tallers artístics i familiars en el marc de Les Quatre Llunes.

Activitats aMIC 2 LLUNES D'ESTIU estiu texte 1Activitats aMIC 2 LLUNES D'ESTIU muasica texte 2

Segons han explicat des del col·lectiu, Retalls de Mollerussa consistirà en "la realització de postals de la nostra ciutat tenint com a base edificis o indrets emblemàtics de Mollerussa". La trobada srà també a les 8 del vespre en el pati de l’Escola de Música.

Per al desenvolupament d'aquests dos tallers es compta amb la col·laboració de Solaç Centre d’Expressió Artística, mentre que tant el dia 12 com el 19, l'associació oferirà servei d’entrepans i beguda.

D'altra banda, els jardins de la Casa Canal acolliran per tercer any consecutiu Músics a l’ombraactivitat musical amb la qual A2mic pretén atansar al públic en general a solistes o grups  de diferents estils musicals.

El cicle s’iniciarà el dissabte 29 de juliol amb l’actuació del grup The chain smokes band, una formació de Lleida amb músics amb llarga experiència en altres grups musicals. La banda es va formar el 2016 i està composta per Ivan Oliveras, Eduardo Perez, David Vall, David Garcia, els quals fan un recorregut des del rhythm & blues, i altres sons com el blues, jazz o soul amb la clara intenció de produir bona música i crear quelcom de sorprenent.

Xavier Balsells, cantant de Mollerussa i conegut per la seva participació i col·laboració en diferents esdeveniments a la ciutat tancarà la programació el dissabte 5 d’agost. Les actuacions s’iniciaran a 2/4 de 10 del vespre i l’organització oferirà servei de begudes i entrepans.

Tallers artístics i música, activitats d’estiu a Mollerussa de la mà d'A2mic
comentaris
Entering on the requested page Skip advertisement