27.05.2022 |
Territoris.cat

Tast de cervesa combinat amb la lectura de textos sobre la beguda

Proposta de la Biblioteca Comarcal per al pròxim 29 d'octubre 

Activitats a la Biblioteca amb denominacions d'origen interior
Una de les activitats del centre amb denominacions d'origen
Tast de cervesa combinat amb la lectura de textos sobre la beguda

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila acollirà el pròxim 29 d’octubre a les 8 del vespre una activitat que té per objectiu combinar el tast de cervesa artesana amb la lectura de textos relacionats amb aquesta beguda a través d’autors que n’han fet referència en les seves obres literàries. Per tal de participar en l’activitat, que tindrà com a eix el tast de cinc varietats de la cerveseria Matoll, cal inscriure’s prèviament fins al dia 28 a la mateixa biblioteca.

L’escriptor i periodista Vicenç Villatoro protagonitzarà una trobada de clubs de lectura el 19 de novembre

L'activitat forma part de la programació pensada per al públic adult per a aquest trimestre, que també comptarà amb la presència de l’escriptor i periodista Vicenç Villatoro, que actualment és director del Centre  de Cultura Contemporània de Barcelona, que serà el protagonista d’una trobada de clubs de lectura de la comarca on es treballarà el llibre de l’autor Un home que se’n va, una novel·la que fa un viatge a la història de la immigració basant-se en la història personal del seu avi.

La trobada amb Vicenç Villatoro està prevista per al pròxim dia 19 de novembre a les 6 de la tarda i en ella està previst que hi participin representants dels clubs de lectura de Mollerussa, Miralcamp, el Palau d’Anglesola i Vilanova de Bellpuig.

Tast de cervesa combinat amb la lectura de textos sobre la beguda
comentaris