09.12.2022 |
Territoris.cat

El Teatre L'Amistat aplega 700 alumnes de les escoles del Pla d'Urgell

Al llarg d’aquest mes, la companyia Festuc Teatre està itinerant per les escoles plaurgellenques representant Carretó de contes, una proposta per als infants de P3 fins a segon de Primària.

Representació de l'obra Spinderella teatre en anglès per escolars del Pla d'Urgell.
Representació de l'obra Spinderella, teatre en anglès per escolars del Pla d'Urgell.
El Teatre L'Amistat aplega 700 alumnes de les escoles del Pla d'Urgell

El Centre de Recursos Pedagògics del Pla d'Urgell ha reunit aquest dimarts 700 alumnes de cicle mitjà de les escoles de tota la comarca, en la primera de les representacions en anglès programades per aquest curs.

Els escolars han participat de l'obra Spinderella, que ha representat la companyia Blue Mango, després que hagin treballat a l'aula el contingut de l’obra i també les cançons que canten els actors, anglòfons nadius, de manera que interactuen amb ells i alhora aprenen anglès.

D’altra banda, al llarg d’aquest mes, la companyia Festuc Teatre està itinerant per les escoles plaurgellenques representant Carretó de contes, una proposta per als infants de P3 fins a segon de Primària que explica, amb titelles, la història de superació de la formiga Rodoneta.

En total, s’han programat 26 activitats per a tots els centres educatius del Pla d’Urgell durant aquest curs 2014-2015. Al mes de març, els alumnes de cicle inicial de primària participaran en la primera edició de l’activitat Audicions d’instruments musicals. El mateix mes, tindrà lloc la tercera edició de l’English Day, una jornada en què diverses escoles de la comarca organitzen jocs i activitats en anglès.

El Teatre L'Amistat aplega 700 alumnes de les escoles del Pla d'Urgell
comentaris